Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Θρίλερ στο «Ελ. Βενιζέλος» με τη σύλληψη δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία

Θρίλερ στο «Ελ. Βενιζέλος» με τη σύλληψη δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία 

 

 Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος συνελήφθη ο διάσημος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία.

Θρίλερ στο αεροδρόμιο του «ΕΛ. Βενιζέλος», όπου συνελήφθη ο διάσημος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, o δισεκατομμυριούχος Μπένι Στέινμετζ έφτασε με ιδιωτική πτήση από ο Ισραήλ στις 24 Νοεμβρίου. Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην εισαγγελία εφετών. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να διευκρινίζεται αν τέθηκαν ή όχι οι περιοριστικοί όροι.

Σημειώνεται ότι ύστερα από την καταδίκη του στη Ρουμανία για υπόθεση απάτης οι ρουμανικές αρχές επιθυμούν την έκδοσή του σε περίπτωση σύλληψής του οπουδήποτε στον κόσμο. Ο δισεκατομμυριούχος κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, καθώς επιχειρηματικές του ιδιότητες επεκτείνονται σε πολλές χώρες του κόσμου, ενώ η περιουσία του εκτιμάται ότι αγγίζει τα 4 δισ. ευρώ.

Μπένι Στέινμετζ
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)