Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Πυ-πυ-πύραυλος

 

 Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμέναμε την εκπομπή του zaraleaksTV μετά την τραμπούκικη εισβολή στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» την προηγούμενη Πέμπτη.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, με το καλημέρα της σατιρικής εκπομπής που παρουσιάζει στο Youtube, ήταν χείμαρρος: «Το κανάλι θα πάρει θέση δεν είμαστε κότες λυράτες» ανέφερε εισαγωγικά φορώντας μπλε μπλουζάκι με τυπωμένο το μήνυμα: «Δεν υπάρχουν μαφιόζοι στην Ελλάδα είναι όλοι στιχουργοί».

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Με τίτλο της εκπομπής: «Σασάπια χώρα» ο γνωστός ηθοποιός και stand up comedian ανέφερε ορισμένες «πικρές» αλήθειες. «Γίναμε και εμείς viral και αυτό είναι πάρα πολύ προβληματικό για τη χώρα. Όταν αυτοί που σατιρίζουν την επικαιρότητα γίνονται επικαιρότητα η χώρα κολυμπάει στους στιχουργούς. Πάρα πολύ άσχημα τα πράγματα και θα σας πω εξαρχής ότι αυτό το γεγονός δεν ήταν το χειρότερο που θα τύχει στο ελληνικό θέατρο. Δυστυχώς έρχονται και χειρότερα» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε το γνωστό πλέον σε όλους περιστατικό με πρωταγωνιστές την γνωστή «τηλεπαρουσιάστρια, δύο παιδιά τα οποία το τρώγαν όλο το φαί τους και έχουν γίνει σαν ντουλάπες, ένας ο οποίος με το που ξεκίνησε η υπόθεση αυτή που ήταν εντελώς στημένη είχε το κινητό και έγραφε βίντεο και δύο που ήταν χωμένοι στο κοινό με σκοπό να κάνουν μπούγιο».

Ο απολαυστικός Χριστόφορος Ζαραλίκος μεταξύ άλλων σημειώσει πως «αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν εκεί για να σταματήσουν την παράσταση. Ήρθαν για να βάλουν λόγια στο στόμα μου που δεν υπάρχουν στην παράσταση, εκνευρίζοντάς με και κυρίως είχαν σκοπό πραγματικά να σταματήσει η παράσταση» και προειδοποίησε «οτιδήποτε χειρότερο συμβεί στο θέατρο Καρέζη σε εμένα ή σε οποιοδήποτε άλλο θέατρο που κάποιος προσπαθεί να κάνει σάτιρα υπεύθυνοι θα είναι η κυβέρνηση, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, το υπουργείο Πολιτισμού, η Μενδώνη και οποιοσδήποτε άλλος δεν καταδίκασε αυτή την αθλιότητα».

Και για να είναι προετοιμασμένο το κοινό μας λέει προκαταβολικά «εάν έχετε κάποια σχέση με τον Κωλοκοτρώνη, με τον Μιαούλη με τον Λόρδο Βύρωνα εάν είστε πόντιοι, ηπειρώτες. Με τον Βελόπουλο εάν έχετε σχέση, με την κυρία Λινού με τον Αλέξη Τσίπρα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μην έρθετε γιατί θα εκνευριστείτε».

«Πύραυλος» ο Χριστόφορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)