Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: Μεγάλη προσοχή στα έντονα καιρικά φαινόμενα

Σάκης Αρναούτογλου: Μεγάλη προσοχή στα έντονα καιρικά φαινόμενα

 

Χαλάει ο καιρός με τις ισχυρές καταιγίδες και τους δυνατούς ανέμους να ταλαιπωρούν τη χώρα τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου δεν αποκλείεται, την Τρίτη, οι νομοί Κιλκίς, Δράμας, Καβάλας, Σερρών ίσως και Ξάνθης να δεχθούν μεγάλα ύψη βροχής.

Ειδικότερα το πρωί της Τρίτης εκτός απο τις παραπάνω περιοχές θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες στα Επτανησα. Πολύ πιο άστατος θα είναι ο καιρός από τα κεντρο-ανατολικά της Αττικής και πιο ανατολικά στις Κυκλάδες, σε όλο το Αιγαίο και στις περισσότερες περιοχές της Κρήτης.

Χιονοπτώσεις επίσης θα έχουμε στα 1000 μέτρα στις περιοχές Φλώρινας και Κοζάνης.

Από το μεσημέρι και μετά στα δυτικά θα επιδεινωθεί εκ νέου ο καιρός με βροχές, ενώ αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις σε Ήπειρο τη Δυτική Θεσσαλία και τη ΒΔ Στερεά και πάνω από τα 1200 μέτρα.

Τοπικές μπόρες θα έχουμε σε Θεσσαλία και την υπόλοιπη Στερεά και στο ανατολικό Αιγαίο ο καιρός θα παραμείνει άστατος.

Το βράδυ θα έχει βελτιωθεί ο καιρός στα δυτικά της χώρας, ενώ κάποιες βροχές θα έχουμε στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Στην Αττική θα έχουμε άστατο καιρό με βροχές και τη θερμοκρασία από 12 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχει συννεφιά και μετά το μεσημέρι θα έχουμε χιονόνερο στις ορεινές περιοχές και πάνω από τα 900 μέτρα κάποιες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία από 7 έως 9 βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)