Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Είχαν αφήσει σημειώματα τα δύο αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά στο Νέο Ηράκλειο

Νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς στην οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί στο Νέο Ηράκλειο, με νεκρούς έναν 34χρονο και μία 29χρονη, με τα δεδομένα να επιβεβαιώνουν σχεδόν το σενάριο της αυτοκτονίας. 

Δίπλα στα δύο αδέρφια βρέθηκαν δύο σημειώματα στα οποία αναφέρονται οι λόγοι που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο ποιος από τους δύο έγραψε τα κείμενα, ωστόσο φαίνεται πως ο γραφικός χαρακτήρας είναι κοινός και στα δύο.

Την απάντηση θα δώσει γραφολόγος για το αν τελικά γράφτηκαν τα σημειώματα από τον έναν ή από τα δύο αδέρφια ή από κάποιο άλλο άτομο.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκλείεται το σενάριο ο αδερφός να πυροβόλησε την αδερφή και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε, καθώς το θανάσιμο τραύμα του 34χρονου είναι στο μέτωπο και της αδερφής του στον κρόταφο.

Ωστόσο, την οριστική απάντηση θα δώσει το στοιχείο της πυρίτιδας και το πού θα εντοπιστεί. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια δεν εργάζονταν και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η οποία επιδεινώθηκε μετά την απώλεια της μητέρας τους, πριν από μερικούς μήνες από καρκίνο.

Η προανάκριση είναι σε εξέλιξη και αύριο αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή.

Στην ίδια πολυκατοικία, αν και σε διαφορετικά διαμερίσματα, διαμένουν ο πατέρας των δύο νέων και ο αδελφός τους, ο οποίος και άκουσε τους πυροβολισμούς και έτρεξε στο δώμα όπου διέμεναν και τα βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)