Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Σαρωτική νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη. Η δήλωσή του

Νίκος Ανδρουλάκης: Η νίκη της παράταξης θα γίνει νίκη της πατρίδας - Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε ενωμένο δυνατό 

 Από την Χαριλάου Τρικούπη οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη. Μήνυμα ενότητας και ανανέωσης. «Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι» τόνισε.

Για μια μεγάλη νίκη και μια νέα σελίδα που ανοίγει για το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξης μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Από την Χαριλάου Τρικούπη και μέσα από συνθήματα «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Νίκο αρχηγό» ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε την πρώτη του δήλωση σημειώνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε ενωμένο - δυνατό».

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. «Η αναμέτρηση τελείωσε απόψε, αλλά δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ».

«Με τη δική σας ισχυρή εντολή προχωράμε ενωμένοι για την ανανέωση της παράταξης», είπε, ενώ κάλεσε τους υπόλοιπους υποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ να «υπερασπιστούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα».

Σημειώνεται ότι στο 95,37% των αποτελεσμάτων, έλαβε 67,9% και ο Γιώργος Παπανδρέου: 32,1%

Νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε:

«Και σήμερα, η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας.

Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία. Όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών, των φίλων και των δημοκρατών πολιτών.

Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πάθος και θα πάμε μπροστά. Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η Παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μια προοδευτική κυβερνητική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία και βέβαια, όσους με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια. Και θα μου επιτρέψετε, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές, που έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν σε αυτήν τη σύντομη για μας, αλλά απαιτητική εκλογική μάχη».

Σημειώνεται ότι το κλίμα έξω από τα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ήταν από νωρίς το βράδυ πανηγυρικό.

pasok grafeia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)