Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Συνεχίζει στην Προεδρία του Δήμου Αλμωπίας ο Δημήτρης Βέσκος;


 

Για την Κυριακή  9 Ιανουαρίου έχει προσδιοριστεί η εκλογή νέου πρεοδρείου στον Δήμο Αλμωπίας στις 11 το πρωί. Αν και το ενδιαφέρον δεν είναι   μεγάλο ,

εν τούτοις στον Δήμο Αλμωπίας επικεντρώνεται στο αν θα συνεχίσει ή όχι στην προεδρεία ο σημερινός πρόεδρος Δημήτρης Βέσκος. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει ‘ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟς» από το συγκεκριμένο  αξίωμα . Στην θέση του θα μπορούσε να πάει κάλλιστα ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης , που μάλλον βλέπει με καλό μάτι μια τέτοια εξέλιξη.

Στη θέση του  Δ. Γιάντση , μπορεί να πάει ο Αντιπρόεδρος των Λουτρών Δημήτης Λιούγας , ο οποίος θα ήθελε έναν πιο διευρυμένο  ρόλο. Ο Δημήτρης Βέσκος , σύμφωνα με πληροφορίες θα ήθελε να αναλάβει την προεδρία των Λουτρών Πόζαρ , για να αποδείξει στην πράξη ότι ΄έχει σαφείς και συγκεκριμένες προτάσεις για το μέλλον της λουτρόπολης. ΄Άλλωστε έχει και την συνεχή δημόσια καλή μαρτυρία από τον πρώην δήμαρχο και πρώην πρόεδρο των Λουτρών Δ. Μπίνο ο οποίος  τόνιζε ότι ήταν άψογος στα καθήκοντά του στα Λουτρά , όσο διάστημα ήταν εκεί.

Η ανάληψη όμως της προεδρίας των Λουτρών Πόζαρ προϋποθέτει την παραίτηση του δημάρχου Χρήστου Μπάτση . Κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο έως αδύνατο.

Συνεπώς το όλο σενάριο μάλλον θα παραμείνει , απλό σενάριο. Ο Δ. Βέσκος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ίδιος δεν πρόκειται να απαιτήσει τίποτα. Ούτε πρόκειται όμως να αρνηθεί  οποιοδήποτε θέση που θα του ζητήσει ο Δήμαρχος .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)