Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Αλμωπος-Καρδιτσα 1-0

Super League 2: Ο συνήθης ύποπτος Χρήστος Ρόβας σκόραρε ξανά και ο Αλμωπός Αριδαίας επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας

Μεγάλη νίκη για τον Αλμωπό Αριδαίας, ο οποίος με σκόρερ τον Χρήστο Ρόβα επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας εντός έδρας για την 20η αγωνιστική της Super League 2. Στο μεταξύ οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν για τον Αλμωπό Αριδαίας ο Παρασκευάς Πρίκας και για την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Στέφανος Αθανασιάδης


Ο Αλμωπός Αριδαίας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με την μόνιμη απειλή του πήρε προβάδισμα στο σκορ καΘώς στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από πάσα του Κέρθι ο Ρόβας με πολύ ωραία ενέργεια απέφυγε τους αντίπαλους του και με σουτ έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά οι παίκτες του Αλμωπού Αριδαίας πήγαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και έχασε δυο ευκαιρίες με Γκίνη και Μπιανκόνι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, ο Αλμωπός Αριδαίας ισορρόπησε το παιχνίδι και διατήρησε ως το φινάλε τη νίκη παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Ρουσσάκης, Σέχου, Πρίκας, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι, Κολλαράς, Ρίβας, Ρόβας, Πέττας.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Λαρέα, Γκίνη, Μπάλλας, Πλέγας, Μάνιος, Μπιανκόνι, Βιδάλ.

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)