Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Δυστυχώς Έλληνας 64 ετών ο νεκρός - Αναγνωρίστηκε η σορός στο πλοίο

Δυστυχώς Έλληνας 64 ετών ο νεκρός - Αναγνωρίστηκε η σορός στο πλοίο

 
 
 
Νεκρός εντοπίστηκε ένας από τους αγνοούμενους του Euroferry Olympia. Η στιγμή της μεταφοράς του από το μοιραίο πλοίο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα το θρίλερ με το Euroferry Olympia και δυστυχώς, καταγράφηκε και μια ανθρώπινη απώλεια ως αποτέλεσμα της φωτιάς που ξέσπασε στο πλοίο. Πρόκειται για 64χρονο Έλληνα.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής (20/2), από έρευνες στο δεύτερο γκαράζ του καραβιού, εντοπίστηκε μέσα στην καμπίνα του φορτηγού του, το απανθρακωμένο πτώμα ενός εκ των 11 αγνοούμενων του ναυτικού δυστυχήματος, ενώ όπως έγινε γνωστό είναι Έλληνας 64 ετών. Μάλιστα τον αναγνώρισε ο γιος του από κάποιο τατουάζ που είχε στο σώμα του ο άτυχος άνδρας.

Πλέον, οι αγνοούμενοι από την πυρκαγιά ανέρχονται στους 10. Νωρίτερα, είχε διασωθεί ένας 21χρονος Λευκορώσος, οδηγός φορτηγού με λιθουανικές πινακίδες, ενώ οι έρευνες της ΕΜΑΚ στο πλοίο συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται, ότι το περιστατικό ξεκίνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/2), όταν ξέσπασε φωτιά στο πλοίο ιταλικής σημαίας με 237 επιβάτες και 51 άτομα πλήρωμα, λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν ορισμένες φωτογραφίες από τη στιγμή της ανάσυρσης του 64χρονου άτυχου άνδρα, οι οποίες «κόβουν την ανάσα».

Δείτε χαρακτηριστικά

Eu1

Eu2

Eu3Eu4

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)