Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας το Σαββατοκύριακο 12 & 13/2

Σάκης Αρναούτογλου: Καλός ο καιρός το Σάββατο, κρυώνει την Κυριακή - Πού θα έχουμε χιονοπτώσεις

 

 Το Σάββατο το πρωί αραιές συννεφιές που θα πυκνώσουν μετά το μεσημέρι και περιορισμένη ορατότητα. Το μεσημέρι μαλακός ο καιρός - Από το βράδυ πτώση θερμοκρασίας και βροχές 


Από αργά το βράδυ του Σαββάτου κάποια φαινόμενα στην Ελλάδα, με τον Σάκη Αρναούτογλου να τονίζει ότι το πρωί ο καιρός θα είναι καλός. Ειδικότερα ο καιρός θα ξεκινήσει στα ανατολικά και τα νότια με αραιές συννεφιές και στην υπόλοιπη χώρα θα πυκνώνουν από το μεσημέρι και μετά.

Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια θα έχουμε περισσότερα σύννεφα και προς το βράδυ θα αρχίσουν κάποιες ήπιες βροχές στις Σποράδες και στα βόρεια της Εύβοιας, αλλά όχι κάτι το αξιόλογο.

Από το βράδυ και προς το ξημέρωμα της Κυριακής θα βρέξει στο Θρακικό, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Χιονοπτώσεις θα έχουμε σε Πέλλα, Πιερία και Ημαθία από τα 1000 μέτρα και πάνω.

Στην Αττική θα έχουμε από το πρωί ο καιρός θα είναι καλός με αραιές συννεφιές και προς το μεσημέρι - απόγευμα θα γίνει πυκνότερη η συννεφιά με αποτέλεσμα το βράδυ να έχουμε κάποιες τοπικές βροχές. η θερμοκρασία΄σια από 5 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη επίσης θα έχουμε αραιές συννεφιές και ίσως το απόγευμα βρέξει στα πόδια της Χαλκιδικής. Στα ορεινά της Πέλλας, της Πιερίας και την Ημαθία δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια αξιόλογη χιονόπτωση. Η θερμοκρασία από 3 έως 15 βαθμούς.

Την Κυριακή θα έχουμε πυκνές συννεφιές στα ανατολικά και τα βόρεια τμήματα, αλλά προς το μεσημέρι «σπάνε» τα σύννεφα και δεν θα έχουμε φαινόμενα.

Τη Δευτέρα όσο πιο δυτικά τόσο περισσότερα θα είναι τα σύννεφα με αποτέλεσμα να έχουμε διάσπαρτες βροχές και την Τρίτη πάλι στα δυτικά θα έχουμε κάποιες μπόρες.

Ωστόσο, την Τετάρτη θα παραμείνει πιο άστατος ο καιρός στα δυτικά.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)