Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Γρεβενά: Αγνοούμενοι και τραυματίες από μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο δυναμίτιδας - Έρευνες από ΕΜΑΚ

Εικόνα από το σημείο της έκρηξης greveniotis.gr

 

 ΑΝΑΝΕΩΣΗ

 Ο Πύραρχος κ. Καλαΐδόπουλος  η μονάδα παραγωγής έχει ισοπεδωθεί εντελώς. «Υπάρχουν κομμάτια από σάρκες»

Συναγερμός στην περιοχή Ιτέα των Γρεβενών, καθώς λίγο πριν από τις 9 το πρωί σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο δυναμίτιδας. Πληροφορίες του ethnos.gr κάνουν λόγο για τρεις αγνοούμενους αλλά και δύο τραυματίες στο κτίριο που σημειώθηκε η έκρηξη. Ήδη στο σημείο έχει φτάσει η ΕΜΑΚ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

 Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι έχουν φύγει από το σημείο και είναι ασφαλείς.Η έκρηξη φαίνεται πως έχει γίνει στην μονάδα παραγωγής, ενώ από το συνολικό συγκρότημα έχει καταστραφεί ένα κτίριο και στο σημείο υπάρχουν πυκνοί καπνοί.

Ο Πύραρχος κ. Καλαΐδόπουλος μίλησε για «κρανίου τόπο» στο σημείο και τόνισε ότι όλη η μονάδα παραγωγής έχει ισοπεδωθεί εντελώς. «Υπάρχουν κομμάτια από σάρκες» ανέφερε. Το εργοστάσιο είναι της ΕΛΤΕΚ και βρίσκεται μακριά από σπίτια και απέχει περίπου 30 χιλιόμετρα από την πόλη. 

 Ο δήμαρχος επιβεβαίωσε στο OPEN ότι οι πληροφορίες μιλούν για τρεις αγνοούμενους και σημείωσε ότι πριν από περίπου 10 ημέρες στην περιοχή ακούστηκε ακόμα μία έκρηξη που ανησύχησε τους κατοίκους των Γρεβενών, αλλά ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι συνδέεται με το ίδιο εργοστάσιο.
 
Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)