Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Κλήρωση Τζόκερ: Πού παίχτηκε το δελτίο που κερδίζει 4,67 εκατ. ευρώ

Κλήρωση Τζόκερ: Πού παίχτηκε το δελτίο που κερδίζει 4,67 εκατ. ευρώ

 
Ένας υπερτυχερός κατάφερε να κερδίσει τα 4,67 εκατ. ευρώ που μοίραζε το Τζόκερ.

Την μπάνκα στον «αέρα» τίναξε ένας υπερτυχερός στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ.

Υπενθυμίζεται πως οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της χθεσινής κλήρωσης είναι οι εξής: 12, 22 ,33,37, 41 και αριθμός Τζόκερ το 10.

Συγκεκριμένα βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο στην 1η κατηγορία (5+1) που κερδίζει το ποσό των €4.579.395,86 και το οποίο φέρει και 19 επιτυχίες στη 2η κατηγορία (5) όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει από €4.953,93.

Ο υπερτυχερός είχε παίξει το τυχερό δελτίο online.

Σύστημα Διανομής Κερδών

Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών.

Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει.

-Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1).

-Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών (5άρι).

-Στην τρίτη κατηγορία (III) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (4+1).

-Στην τέταρτη κατηγορία (IV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από τη πρώτη σειρά αριθμών (4άρι).

-Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (3+1).

-Στην έκτη κατηγορία (VI) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται της πρώτης σειράς αριθμών (3άρι).

-Στην έβδομη κατηγορία (VII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν δύο (2) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (2+1).

-Στην όγδοη κατηγορία (VIII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν έναν (1) αριθμό από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (1+1).

Aναλυτικά τα βήματα για να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ online

Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά γίνεται από κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή ή tablet. Για να παίξετε online και να συμπληρώσετε τα δελτία σας, αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής απλά βήματα:

Σε κινητό ή tablet, κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ – Σε υπολογιστή μπαίνετε στο tzoker.gr

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και κάνετε εγγραφή

Επιλέγετε αριθμούς και συμπληρώνετε στήλες

Καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε στη συνέχεια με email

Μέσω της ιστοσελίδας του παιχνιδιού, μπορείτε επίσης να πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες εβδομαδιαίες προσφορές και επιβραβεύσεις. 

Πηγή: ieidiseis.gr

 

1 σχόλιο:

  1. καποτε στο τζοκερ εβγαιναν μέχρι και 12 νικητές 1ης κατηγορίας, ενω τα τελευταία χρόνια πάντα μονο 1 νικητής και πάντα άγνωστος αφου δεν δημοσιευεται το ονομα του, αλλα ποτέ και κανένας δεν ανακοίνωσε απο μονος του οτι ειναι ο τυχερός. Ολα τα παραπανω καταδεικνύουν οτι τα παντα ειναι ελεγχομενα, οποτε άδικα καποιοι νομιζουν οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτοι οι νικητές, απλά χανουν τα λεφτά τους ή κερδιζουν τα μικροποσά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)