Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου - Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου - Αρνήθηκε τις κατηγορίες
 
 
Εν αναμονή της απόφασης ανακριτή-εισαγγελέα για τη Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πέντε και πλέον ώρες διήρκεσε η απολογία της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην οποία φέρεται ότι, χορήγησε κεταμίνη.

Η κατηγορούμενη, που ξεκίνησε να απολογείται στις 12 το μεσημέρι, δέχτηκε σωρεία ερωτήσεων από την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα, στην οποία προηγουμένως είχε καταθέσει πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο αρνείται την κατηγορία.

Αυτή την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, ο οποίος μαζί με την ανακρίτρια θα αποφασίσουν, για την προφυλάκιση της.

Πρωτοφανείς είναι οι αστυνομικές δυνάμεις για την μεταγωγή της κατηγορούμενης, εν αναμονή της απόφασης για την ποινική της αντιμετώπιση.

Υπό δρακόντεια μέτρα στα δικαστήρια - Σκηνές όχλου

Το πρωί της Δευτέρας, κατά τη μεταφορά της από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια, η κατηγορούμενη δέχτηκε την έντονη αποδοκιμασία του κόσμου.

Η κατηγορούμενη έφτασε επιβιβαζόμενη σε σκούρο τζιπ της αστυνομίας, με κουκούλα και αλεξίσφαιρο γιλέκο και με κατεβασμένο το κεφάλι.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πρωτοφανείς παρά τα δρακόντεια μέτρα. Έξω από την Ανακρίτρια είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, το οποίο μάλιστα καθυστέρησε την είσοδο κατηγορουμένης στα δικαστήρια.

Το πλήθος λειτούργησε σαν όχλος αποδοκιμάζοντας έντονα τη μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών.

«Βρωμιάρα», «ψόφα», ακουγόταν από παντού, την ώρα που, σηκωτή την ανέβασαν στο κτίριο 9 της Ευελπίδων οι αστυνομικοί, σπρώχνοντας και ωθώντας τον κόσμο και τους δημοσιογράφους.

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)