Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Απίστευτο: Έκοψαν το ρεύμα σε γιαγιά 92 ετών με άνοια και με συσκευή οξυγόνου

Unsplash

Σε γιαγιά με άνοια, κατάκοιτη και με συσκευή οξυγόνου έκοψαν το ρεύμα. Σύμφωνα με το Open πρόκειται για χρέος περίπου 500 ευρώ. Όπως αναφέρει ο κύριος Χρήστος Γρηγορόπουλος, γιος της 92χρονης, κάθε μήνα η ηλικιωμένη έδινε ένα ποσό - γύρω στά 100-120 ευρώ- και η ΔΕΗ γνώριζε ότι η 92χρονη ζει με οξυγόνο. Το ρεύμα κόπηκε την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι.

 Όπως είπε ο γιος της 92χρονης, η γυναίκα μένει 50 χιλιόμετρα μακρυά από υποκατάστημα της ΔΕΗ, στην ορεινή Μεγαλόπολη και δεν ήταν εύκολο να μετακινηθεί, ενώ υπογραμμίζει ότι κινδύνευσε η ζωή της. «Ήθελαν να σκοτώσουν μια γιαγιά», λέει χαρακτηριστικά. Ο ίδιος επικοινώνησε με τη ΔΕΗ και του είπαν ότι πρέπει να πληρωθεί ο λογαριασμός, αλλά μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο. «Δίναμε κάθε μήνα 100-120 ευρώ, δεν μπορώ να καλύψω όλο το ποσο. Είναι ούτε 500 ευρώ. Ξέρουν ότι είναι άρρωστη η γιαγιά, δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο να με ενημερώσουν. Έπρεπε να την πάω στο νοσοκομείο. Χάος.»

Να σημειωθεί ότι υπήρχε πρόβλεψη να μην κόβεται το ρεύμα σε ευάλωτα νοικοκυριά.


Πηγή: ethnos.gr

3 σχόλια:

  1. Σήμερα είναι Δευτέρα και τρεις μέρες χωρίς οξυγόνο η γιαγιά δεν έπαθε τίποτα! Άρα καλά είχε καταλάβει η ιδιωτικοποιημένη (Δόξα τω κ. Χατζηδάκη) ΔΕΗ, ότι τελικά δεν το χρειαζόταν το οξυγόνο και το ρεύμα η πονηρή γιαγιά.
    Πες και συ Σάνια. Τι σε διορίσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα και ο υπάλληλος που πήγε να κόψει το ρεύμα δεν είδε την κατάσταση της γιαγιάς λίγη ανθρωπιά ρε παιδιά έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια γιαγιά λιγότερη είναι ο στόχος. Μια σύνταξη λιγότερη. Θα περισεύσουν λεφτά για τα αφεντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)