Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Ξεκίνησε τις εργασίες του το προσυνέδριο της Ν.Δ

Προσυνέδριο Ν.Δ.: Δείτε live την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

 

 

Στη Θεσσαλονίκη, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Ιωάννης Βελίδης», διεξάγεται το προσυνέδριο της Ν.Δ., στο οποίο δίνει το «παρών» και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, το προσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη και το πρώτο έχει θέμα: «Καθημερινότητα πολιτών, Μειώσεις Φόρων, Επενδύσεις και Νέες Δουλειές» και το δεύτερο μέρος: «Τα μεγάλα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της χώρας».

Στο πρώτο μέρος του προσυνεδρίου θα μετέχουν σε κεντρικό πάνελ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γενικός διευθυντής της Ν.Δ. και πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος, ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ., Παύλος Μαρινάκης, και ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, με συντονιστή της συζήτησης τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Τάσο Γαϊτάνη.

Ακόμα, το δεύτερο μέρος του προσυνεδρίου της Ν.Δ. που αφορά στα μεγάλα έργα υποδομής, θα ανοίξει με την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού και θα ακολουθήσουν σύντομες εισηγήσεις από τον υπουργό και τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Υπενθυμίζεται πως προς το 14ο Συνέδριο της Ν.Δ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στο Metropolitan Expo, θα διεξαχθούν δύο προσυνέδρια σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, καθώς και δύο ακόμα προσυνεδριακές συζητήσεις εντός Αττικής μετά την πρώτη η οποία ήδη έχει γίνει στο Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)