Τρίτη 10 Μαΐου 2022

1500 ευρώ για ενοικίαση τεντών από την ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας


ΠΡΟΤΙΜΑ  ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ

 

 ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

 

Μονο για την ενοικίαση τεντών για την γιορτή οίνου που έγινε στην Αριδαία , πλήρωσε  1500 ευρώ περίπου  , η ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας , όπως προκύπτει από την διαύγεια. Μια εκδήλωση που παρακολούθησε λίγος κόσμος σχετικά , αφού έγινε σε χρόνο ρεκόρ. Η απόφαση  για την διεξαγωγη τηςελήφθη  27 Απριλίου και η γιορτή έγινε στις 30 Απριλίου.

Ουσιαστικά έγινε , όπως υποστηρίζουν από το περιβάλλον  του Δημάρχου  ( με την σχετική γκρίνια ) για να βγεί φωτογραφίες  ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ και κουμπάρος του Δημάρχου   μαζί με την σύζυγό του.

Εκείνο που προκαλεί ακόμα περισσότερες απορίες είναι το γεγονός ότι προτιμήθηκε για την ενοικίαση των τεντών επαγγελματίας από άλλον Δήμο και όχι από την Αλμωπία.  Η Αλμωπία προφανώς  θεωρούν  ότι είναι μόνο για να τους ψηφίζει , όπως επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι. Μάλιστα όπως τονίζουν , αναμένεται να ξεσπάσουν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της  παράταξης του δημάρχου , για την επιλεκτική συμπεριφορά προς τον κουμπάρο του , ο οποίος ήταν υποψήφιος , αλλά δεν εκλέχτηκε. Εκείνο που προέχει φυσικά είναι ο σεβασμός στην διαχείριση του δημοτικού χρήματος  και η στήριξη της τοπικής αγοράς

 

1 σχόλιο:

(3)