Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Αντώναρος: Κατάρρευση της ΝΔ παρά τα όσα υποστηρίζουν οι δημοσκόποι

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2021/07/%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%82.jpg 

Κάτω από το 25% εκτιμά πως είναι η πραγματική εκλογική επιρροή της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην κυβερνητικός εκπροσώπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος με σειρά αναρτήσεών του στον λογαριασμό του στο Twitter κάνει λόγο για κατάρρευση της κυβέρνησης, ενώ καλεί την κυβέρνηση σε άμεση και δραστική μείωση της φορολογίας και διαπιστώνει κυβερνητική ασυνέπεια και ψεύδη σε ότι αφορά την αποζημίωση των πληγέντων από φυσικές καταστροφές.

«Με τα νύχια και τα δοντια κάποιοι δημοσκόποι (γνωστοί για τις διασυνδεσεις τους) προσπαθούν να κρατήσουν τη ΝΔ πάνω από το 30%» επισημαίνει ο Ευάγγελος Αντώναρος, τονίζοντας ότι «δεν θέλουν να καταγράψουν την κατάρρευση της».

Διαβάστε επίσης: Αντώναρος: «Αν νομίζει η κυβέρνηση πως φρέναρε τη λαϊκή οργή, την έχει πατήσει»

Σε άλλη ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος καλεί σε άμεση και δραστική μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ και καταλήγει λέγοντας «Μητσοτάκη σταμάτα να γδέρνεις συνειδητά τους Έλληνες».

Τέλος, αναφερόμενος στις αποζημιώσεις των πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει πως «η κυβέρνηση αναγγέλλει βοήθειες εκατομμυρίων που μένουν στα χαρτιά», κάνοντας λόγο για «ανίκανους και ψεύτες».

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου:


Πηγή: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)