Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Eurovision 2022: Μάγεψε η εμφάνιση της Ελλάδας στον α' ημιτελικό με την Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord (video)

Eurovision 2022: Μάγεψε η εμφάνιση της Ελλάδας στον α' ημιτελικό με την Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord

Με θέμα το όνειρο, η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την εμφάνισή στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με την μπαλάντα «Die Together».

Η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord εμφανίστηκε, πριν από λίγο, στον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2022 που διεξάγεται στο «PalaOlimpico» του Τορίνου.

Σε ένα όνειρο προσκάλεσε την Ευρώπη η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord στη σκηνή του «PalaOlimpico» όσον αφορά στην παρουσίαση του τραγουδιού «Die Together» που φέρει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού.


Χαρακτηριστικά, όλα άρχισαν στη σκηνή με την Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord να έχει τα μάτια της κλειστά και, στη συνέχεια, τα άνοιξε τραγουδώντας το a capella μέρος του «Die Together». Στη συνέχεια, εναλλάχθηκαν φωτισμοί στο μισό πρόσωπο της τραγουδίστριας κάθε φορά και σε κοντινό πλάνο. Κατόπιν, η καλλιτέχνις έκανε ένα βήμα μπροστά και φάνηκε πως καθόταν σε μια καρέκλα μπλε χρώματος.

Το πλάνο άνοιξε και ξαφνικά εμφανίστηκαν πολλές ίδιες καρέκλες, οι οποίες άρχισαν φαινομενικά να «λιώνουν», θυμίζοντας πίνακα ζωγραφικής του Σαλβαντόρ Νταλί, και έτσι το μπλε χρώμα γέμισε όλη τη σκηνή του «PalaOlimpico». Ακόμα, παρουσιάστηκαν δύο σκιές, η μια ανήκε στην Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord και η άλλη σε έναν άνδρα, και χόρευαν. Φτάνοντας στην κορύφωση του τραγουδιού, η λήψη ήταν γενική και η σκηνή λούστηκε με φως και έντονες γαλάζιες αποχρώσεις.

Εν συνεχεία, στο πάτωμα της σκηνής, η σκιά της Αμάντας Γεωργιάδη Tenfjord μεγάλωσε σιγά-σιγά και έγινε σαν δείκτης ρολογιού και φάνηκε να περιστρέφεται γύρω από αυτήν. Έτσι, στο φινάλε, όλα έγιναν φωτεινά με ακτίνες προβολέων μπλε χρώματος. Το «Die Together» ολοκληρώθηκε, όπως άρχισε, δηλαδή με κοντινό πλάνο στην τραγουδίστρια, η οποία αυτή τη φορά έκλεισε τα μάτια της και, ως εκ τούτου, το κοινό μπορεί να συνειδητοποιήσει πως επρόκειτο για ένα όνειρο μέσα από τα μάτια της 25χρονης.

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)