Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Σάκη Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τετάρτη 18/5



 

Με αρκετή ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει αύριο ο καιρός στη συνέχεια όμως θα αναπτυχθούν πυκνές νεφώσεις που θα προκαλέσουν μπόρες και καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί πολύ άστατος.


Αλλάζει ο καιρός για τις επόμενες δύο μέρες προκαλώντας μεγάλη αστάθεια, ενώ σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου σε συγκεκριμένες περιοχές θα έχουμε έντονα φαινόμενα.

Ειδικότερα, η Τετάρτη θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ θα έχουμε κάποιες τοπικές ομίχλες στην Κρήτη και στο ανατολικό Αιγαίο.

Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα επιδεινωθεί στην αν. Μακεδονία και την Θράκη με βροχές μπόρες και καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους και χαλάζι.

Στην υπόλοιπο Μακεδονία θα συννεφιάσει επίσης και τα έντονα φαινόμενα θα φτάσουν έως και την ΒΑ Στερεά όπως και τις ΒΑ περιοχές της Πελοποννήσου.

Το βράδυ τα φαινόμενα θα βελτιωθούν στα βόρεια, αλλά υποψήφιες περιοχές για μπόρες είναι η χαλκιδική, η Θεσσαλία, η ΒΑ Στερεά, η Εύβοια και οι Σποράδες.

Επίσης η ΒΑ Πελοπόννησος και η Αττική θα δεχθούν βροχές και θαλάσσιες ομίχλες θα υπάρξουν στις ανατολικές νησιωτικές περιοχές.

Συγκεκριμένα για την Αττική ο καιρός θα ξεκινήσει με ήλιο και από τα βόρεια προάστια θα υπάρξουν διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς,

Στην Θεσσαλονίκη από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώνει η συννεφιά και θα έχουμε τοπικές καταιγίδες. Το βράδυ θα είναι άστατος σχεδόν παντού. Η θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς.

Το πρωί της Πέμπτης θα έχουμε βροχές στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο και στην Αττική και το σύστημα θα κινηθεί στη συνέχεια ανατολικά. Ο

Την Παρασκευή η ημέρα θα ξεκινήσει με ήλιο, ενώ μια μικρή πιθανότητα για βροχή θα έχουμε στην Κρήτη.

Το Σάββατο, θα έχουμε ήλιο παντού και την Κυριακή στα βόρεια της χώρας θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)