Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τρίτη 24/5 (video)



 

Αρχικά ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι συννεφιές με κατά τόπους μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Ξαστεριά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Αυξημένη η υγρασία και η δυσφορία 


Ζέστη μέχρι και την Κυριακή στην Ελλάδα, με τις διαφορές στην θερμοκρασία και ανά περιοχή να φτάνουν και τους 8 βαθμούς. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί της Τρίτης θα έχουμε σύννεφα αστάθειας στις ΒΑ περιοχές και συγκεκριμένα σε Λέσβο και Χίο.

Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια και τοπικές ομίχλες κοντά σε λίμνες και ποτάμια. Θα έχουμε όμως και θαλάσσιες ομίχλες στα Επτάνησα, στις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Από το μεσημέρι και μετά στα κεντρικα΄και τα βόρεια και στα ορεινά αυτών των περιοχών θα συννεφιάσει και θα έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες και από το βράδυ ο καιρός θα ηρεμήσει.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και λίγες νεφώσεις προς το απόγευμα. Οι άνεμοι εξασθενισμένοι και η θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αν και στην αρχή της μέρας θα έχουμε τοπικές συννεφιές θα διαλυθούν γρήγορα, ενώ στα ορεινά μπορεί να έχουμε κάποιες καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς. Στα Γιαννιτσά και στον Λαγκαδά το θερμόμετρο θα δείξει ακόμη και 30 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού και τοπικές συννεφιές στις βόρειες περιοχές και στα ορεινά τμήματα. Η θερμοκρασία στα κεντρικά ηπειρωτικά από 33 έως 34 βαθμούς. Την Πέμπτη επίσης θα έχουμε ήλιο και ζέστη με την θερμοκρασία στους 35-36 βαθμούς και την Παρασκευή ζέστη, θολούρα και αστάθεια κατά μήκος των βόρειων συνόρων της χώρας μας. Η θερμοκρασία στους 34 βαθμούς.

Το Σάββατο, θα πλησιάσει διαταραχή από την Ιταλία και θα έχουμε βροχές σχεδόν σε όλα τα κεντρικά και δυτικά, ενώ την Κυριακή αναμένονται και έντονα φαινόμενα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)