Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τετάρτη 4/5



 

Σχετική αστάθεια του καιρού τις πρώτες πρωινές ώρες. Σταδιακά περιορίζεται η αστάθεια με μικρή πιθανότητα για μικρής διάρκειας μπόρες τις πρώτες μεσημβρινές ώρες.


Με καλό καιρό, αλλά και με αστάθεια θα ξεκινήσει ο καιρός της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου προς την Χαλκιδική, αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλίας θα έχουμε τοπικές βροχές, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποιες συννεφιές.

Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε ήλιο στα δυτικά και στις Κυκλάδες, στις Σποράδες και την Κρήτη, ενώ βροχές θα έχουμε στα ορεινά - ημιορεινά της Πελοποννήσου, της Στερεάς και της ΒΔ Θεσσαλίας, Ηπείρου και βόρειων τμημάτων της Θράκης.

Στην Αττική, θα έχουμε συννεφιές από το πρωί στα κεντρικά και βόρεια της περιφέρειας και προς το μεσημέρι δεν αποκλείονται τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 13 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα μπορεί να έχουμε κάποιες βροχές, οι οποίες θα εντοπίζονται από το μεσημέρι και μετά στα νοτιότερα τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης. Η θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)