Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας το Σάββατο 7/5



 

  Από το πρωί καλός καιρός με αραιή συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη, προς το μεσημέρι ηλιοφάνεια. Το βράδυ αραιή συννεφιά.


Με καλό θα ξεκινήσει το Σάββατο στην Ελλάδα, ενώ δεν θα λείψουν οι συννεφιές στα ΒΑ της χώρας. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου στα δυτικά θα έχουμε μια σχετική θολούρα, ενώ από το μεσημέρι και μετά τα ανοίγματα στη βόρεια Ελλάδα θα γίνουν μεγαλύτερα.

Βαθμιαία οι συννεφιές θα πυκνώσουν στην Ήπειρο και το Ιόνιο και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες λασποβροχές.

Το βράδυ και αργά τη νύχτα στη Κρήτη ίσως βρέξει τοπικά με τους ανέμους να πνέουν ανατολικοί στο Ιόνιο, βόρειοι στο Αιγαίο και μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου οι άνεμοι θα είναι ΝΑ.

Στη Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια έως και το μεσημέρι και μετά θα κάνει την εμφάνισή της η αραιή συννεφιά μεχρι τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία από 14 έως 23 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη από το πρωί θα έχουμε συννεφιά και προς το μεσημέρι θα κάνει την εμφάνισή του ο ήλιος. Η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς.

Την Κυριακή ο καιρός και από το μεσημέρι και μετά θα βγάλει σύννεφα στα ηπειρωτικά της χώρας, στην Αττική και στα νησιωτικά τμήματα. Αυτές οι συννεφιές εκτός από την Αττική ίσως βγάλουν μπόρες με τους ανεμους να μην ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ.

Τη Δευτέρα θα έχουμε ηλιοφάνεια σχεδόν παντού και την Τριτη θα έχουμε σύννεφα από τα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)