Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός στην περιοχή μας την Τετάρτη 15/6 (video)


 


 Με ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει η μέρα και αραιές νεφώσεις μέχρι τις μεσημβρινές προμεσημβρινές ώρες. Στη συνέχεια θα αναπτυχθούν σύννεφα αστάθειας τα οποία πιθανόν να δώσουν τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας. Το βράδυ η αστάθεια περιορίζεται.


Ενίσχυση βορειάδων και έντονη συννεφιά σε συγκεκριμένες περιοχές προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου για την Τετάρτη. Σύμφωνα με το δελτίο καιρού από το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στην Στερεά, αλλά και στην Αττική θα έχουμε συννεφιές και κάποιες βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα και σε ολόκληρη την ανατολική Ελλάδα θα έχουμε ηλιοφάνεια, ενώ από το μεσημέρι και μετά τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν. Συγκεκριμένα θα έχουμε τοπικές καταιγίδες στη Δράμα και στην Καβάλα, ενώ στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία και στην Στερεά θα έχουμε ακόμη και έντονες καταιγίδες όπως και στην Πελοπόννησο. Το βράδυ η αστάθεια θα περιοριστεί.

Οι άνεμοι θέλουν προσοχή καθώς θα ενισχυθούν στα 5 με 6 μποφόρ και μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου οι άνεμοι θα είναι νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 30 βαθμούς στην ηπειρωτική χώρα και τα επτάνησα και στα ανατολικό αιγαίο έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική τα σύννεφα θα πυκνώσουν και δεν αποκλείονται τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 23 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε επίσης τοπικές μπόρες στα νοτιότερα τμήματα. Η θερμοκρασία από από 20 έως 30 βαθμούς.

Την Πέμπτη και από το πρωί θα έχουμε ηλιοφάνεια και κάποιες βροχές στη Δράμα, την Ήπειρο έως και την Πελοπόννησο.

Την Παρασκευή ο καιρός θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και περισσότερες μπόρες θα έχουμε στα ορεινά των Σερρών, της Δράμας, στη δυτική Μακεδονία και τα ορεινά - ημιορεινά της Θεσσαλίας και της Ηπείρου.

Το Σάββατο επίσης θα έχουμε σύννεφα στα ηπειρωτικά και θα έχουμε περισσότερες μπόρες και καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα εκτός από τα νησιά του Αιγαίου.

Την Κυριακή θα συνεχιστούν οι μπόρες σε Ήπειρο και Στερεά.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)