Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Τετάρτη 21/9


  

 

Συννεφιές, βροχές και φθινοπωρινός καιρός από την Τετάρτη όχι όμως παντού. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί θα έχουμε βροχές στην ανατολική Στερεά, Πελοπόννησο και στα νότια της κεντρικής Μακεδονίας.

Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε συννεφιές και ίσως κάποιες ψιχάλες, αλλά όσο πιο ανατολικό τόσο περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχουμε.

Από το μεσημέρι και μετά οι βροχές θα ενταθούν στην Πελοπόννησο, στην Στερεά και δυτική Θεσσαλία αλλά και στα νότια τμήματα της δυτικής Μακεδονίας. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια Θεσσαλία στη βόρεια και ΝΑ Στερεά, στην κεντρική και βόρεια Εύβοια, στις Σποράδες ίσως και σε περιοχές της ανατολικής Πελοποννήσου.

Επίσης θα έχουμε πασπάλισμα χιονιού στα βουνά όχι μόνο της βόρειας Ελλάδας, αλλά και της κεντρικής χώρας. Η θερμοκρασία σε πτώση και αναμένεται από 21 έως 24 στα ηπειρωτικά, 25-26 στο Αιγαίο και 16 με 20 στα βόρεια. Στους 25 βαθμούς στο Ιόνιο.

Στη Αττική μετά το απόγευμα θα έχουμε βροχές στα ΒΔ του νομού. Η θερμοκρασία από 19 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη από το πρωί θα έχουμε σύννεφα και τοπικές βροχές στα νότια τμήματα της Χαλκιδικής και θα ενταθούν κατα τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία από 15 έως 19 βαθμούς. 

 Την Πέμπτη φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός από τον Βόλο έως και την ανατολική Πελοπόννησο με βροχές και την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα αυξηθούν οι συννεφιές και η θερμοκρασία στους 23 βαθμούς.

Το Σάββατο ηλιοφάνεια σχεδόν παντού και την Κυριακή ο καιρός θα κυλήσει ομαλά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς.

Για την εξέλιξη το καιρού και συγκεκριμένα έως 28 Σεπτεμβρίου θα έχουμε βροχές στα δυτικά και βόρεια της Ελλάδας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.


1 σχόλιο:

  1. Τα πετσομπουκωμένα θα πρέπει τώρα να δικαιολογήσουν το πετσομπούκωμα.
    Θα ζήσουμε μέρες δοσίλογων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)