Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Πάνος Ζαρογουλίδης: ''Τεράστιο σκάνδαλο αν δεν τοποθετηθεί δντης στη χειρουργική του νοσοκομείου Έδεσσας ο Στ. Ανδρεάδης''

Στάθης Ανδρεάδης

 

Πριν από λίγες  μέρες γράφαμε για αδικαιολόγητα προβλήματα που  έχουν δημιουργηθεί στο νοσοκομείο Έδεσσας. Όπως όλα δείχνουν έχουν βάση οι πληροφορίες που επέρριπταν ευθύνες  στο διοικητή του νοσοκομείου Έδεσσας 

για την μη πλήρωση θέσεων όπως ΄όφειλε να κάνει . Και αυτό προφανώς για να ικανοποιήσει κομματικά  Νεοδημοκρατικά κατεστημένα που  κατά βάθος πέρα από την κομματική μισαλλοδοξία , νοιάζονται για την υποβάθμιση του νοσοκομείου  και την πλημμελή λειτουργία του . ΣΤο όλο περίεργο κλίμα

Αναφέρεται και ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Πέλλας και υποψήφιος βουλευτήας του ΠΑΣΟΚ   Πάνος Ζαρογουλίδης.

 




Χαρακτηρίζει δε ως "Μεγάλη αδικία και τεράστιο σκάνδαλοτο ενδεχόμενο να επαληθευτούν τα σενάρια εμβολισμού του και να μην τοποθετηθεί διευθυντής στην "ακέφαλη" Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Έδεσσας ο καταξιωμένος γιατρός Στάθης Ανδρεάδης.

Ο κ. Ζαρογουλίδης, με ανακοίνωσή του καλεί την Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος να πράξει  "το σωστό και δίκαιο, πέρα από χρώματα, κόμματα, προέλευση, και εισόδημα", όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

"Η αξιοκρατία αποτελεί την ατμομηχανή της οικονομίας, κινητοποιεί την κοινωνία και διαπλάθει ηθικά τους νεότερους.

Το γεγονός ότι το σύστημα υγείας αιμορραγεί σταθερά τα τελευταία χρόνια χάνοντας καταξιωμένο, υψηλά  καταρτισμένο  και απολύτως αναγκαίο προσωπικό, είναι άκρως απογοητευτικό για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Υπονομεύει την εμπιστοσύνη των πολιτών καθιστώντας ελλιποβαρή την δημόσια υγεία αλλά και την δικαιοσύνη που θέλουμε να καλλιεργήσουμε μέσα από την ανταμοιβή όλων αυτών που αδέκαστα έχουν προσφέρει την ζωή τους για το κοινό καλό !

Στο νοσοκομείο της Έδεσσας η Χειρουργική κλινική είναι ακέφαλη από τα τέλη Ιούνη όταν ο τότε συντονιστής διευθυντής αποσύρθηκε λόγω συνταξιοδότησης.

Ο επόμενος τη τάξει χειρούργος λόγω παλαιότητας, ιστορίας, κοινωνικής εισφοράς προς το σύνολο του Ν. Πέλλας είναι ο γνωστός σε όλους μας Στάθης Ανδρεάδης. Ο κ. Ανδρεάδης αποτελεί ένα διαμάντι για την τοπική επιστημονική κοινωνία κρατώντας ψηλά την ποιότητα χειρουργικών υπηρεσιών στον Νομό μας, με αυταπάρνηση, διαρκή εμπλοκή από την συνεχή ετοιμότητα και κάλυψη της υπηρεσία όπως συμβαίνει στα περισσότερα νοσοκομεία

Ενώ η θέση του διευθυντή του ανήκει δικαιωματικά, διακινούνται σενάρια εμβολισμού του, με απώτερο στόχο τον εκτοπισμό του από αυτήν !!!!

Μια τέτοια πράξη θα αποτελούσε μεγάλη αδικία και τεράστιο σκάνδαλο απέναντι σε μια προσωπικότητα που δεν κοίταξε τίποτα λιγότερο από την υγεία των ασθενών του διαχρονικά κατά κοινή ομολογία!

Κάτι τέτοιο θα ήταν δημόσια προσβολή για την τοπική κοινωνία πέρα από χρώματα κόμματα προέλευση και εισόδημα.

Πράξτε το σωστό και δίκαιο!". 

 

Πάνος Ζαρογουλίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)