Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Σε εξέλιξη η Θεσμών και Διαφάνειας - Λόγω Τζαβάρα «έσπασε» στα δυο η συνεδρίαση

Σε εξέλιξη η Θεσμών και Διαφάνειας - Λόγω Τζαβάρα «έσπασε» στα δυο η συνεδρίαση
 
 
 
Σε δυο «γκρουπ» έχουν χωριστεί τα πρόσωπα που έχουν κληθεί στην επιτροπή Θεσμών για τις υποκλοπές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία έχουν προσκληθεί για το σκάνδαλο των υποκλοπών προς ακρόαση εννέα πρόσωπα - νυν και πρώην διοικητές της ΕΥΠ, ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, οι εισαγγελείς που εποπτεύουν την ΕΥΠ, κ.α.

Κατά πληροφορίες, σε δυο «γκρουπ» έχουν χωριστεί τα πρόσωπα που έχουν κληθεί στην επιτροπή Θεσμών. Σε εξέλιξη είναι οι ακρόαση του Γρηγόρη Δημητριάδη, καθώς και των πρώην διοικητών της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, Γιάννη Ρουμπάτη και Θεόδωρου Δραβίλλα. Θα ακολουθήσει στη συνέχεια, στις 2 το μεσημέρι, η ακρόαση των Θεμιστοκλή Δεμίρη, Βασιλικής Βλάχου, Χρήστου Ράμμου και Κωνσταντίνου Τζαβέλλα. Και στις δύο συνεδριάσεις η κυβέρνηση εκπροσωπείται από τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο αρχικός σχεδιασμός της πλειοψηφίας για την σημερινή συνεδρίαση, που διεξάγεται υπό ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ήταν να πραγματοποιηθεί μια ενιαία ακρόαση των εννέα προσώπων, υπήρξε παρέμβαση του «γαλάζιου» Κώστα Τζαβάρα, ο οποίος πρότεινε να «σπάσει» στα δυο η συνεδρίαση.

Οπότε η αλλαγή των συσχετισμών έφερε την ακρόαση των προσώπων σε δυο γκρουπ.

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)