Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

O καιρος σημερα....





Βροχερός θα είναι ο καιρός και σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου σχεδόν σε όλη τη χώρα, με καταιγίδες να αναμένονται κυρίως στα νότια και ανατολικά...

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στην ανατολική και νότια χώρα θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι ισχυρά στις Κυκλάδες μέχρι το απόγευμα, στην Κρήτη και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και βαθμιαία έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 19 έως 21 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα βόρεια θα εξασθενήσουν ενώ στα Δωδεκάνησα κατά τόπους θα είναι ισχυρά.
Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Στα νότια ανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)