Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Η ώρα του Εισαγγελέα για τις απ ευθείας αναθεσεις στον Δήμο Αλμωπίας;

Πολυξένη Νάνου και Δημήτρης Βέσκος , εισέπραξαν τα πρώτα και πολλά πυρά για τις απ ευθείας αναθέσεις

 
ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ,  πέρνουν τις τελευταίες ημέρες  οι καταγγελίες , που γνωστοποιήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για απ ευθείας αναθέσεις στον ίδιο επαγγελματία με μηδενικές η ελάχιστες εκπτώσεις,

από τις δημοτικές επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , πρόεδροι των οποίων είναι η Πολυξένη Νάνου και ο Δημήτρης Βέσκος, αντίστοιχα.  Ακολούθησαν δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο , και φωτοτυπίες με τις αναθέσεις. Υπήρχαν μάλιστα σχόλια που υποστήριζαν ότι ο αριθμός των απ ευθείας αναθέσεων είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς το ίδιο έκαναν  όλες οι επιχειρήσεις του Δήμου. Υπολογίζεται ότι τα ποσά που έχασε ο Δήμος είναι πολύ μεγάλα .

Πέρα από τα διάφορα σχόλια που δεν είναι κολακευτικά  για την διοίκηση του δήμου, υπάρχουν πλέον πολλές φωνές που ζητάν από την αντιπολίτευση να ασχοληθεί σε βάθος με το θέμα και να ζητήσει μάλιστα την παρέμβαση του Εισαγγελέα, για αποδοθούν ευθύνες αν υπάρχουν. .

 Η γενική κατακραυγή κατά της παράταξης του κ. Μπάτση για το συγκεκριμένο θέμα μεγαλώνει καθημερινά.

Ασφαλώς και οφείλει να δώσει εξηγήσεις  για να  μην απαξιώνεται ο θεσμός του Δήμου  και να σταματήσουν οι όποιες φημολογίες.

Άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Βέσκος, ήταν σαφής στο Δημοτικό Συμβούλιο: Όποιος νομίζει ότι αδικείται ή θίγεται μπορεί να προσφύγει στο Δικαστήριο.

 


 


3 σχόλια:

  1. Κουράγιο άλλοι 10 μήνες έμειναν για να εξαφανίστεις Μπίνο από τη ζωή μας.Κάνε μας τη χάρη να εξαφανιστείς κι από την Αριδαία μας.Κούρασες πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)