Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Αναβλήθηκε η δίκη κατά του Π.Σαμάνδη

Αναβλήθηκε για τις 21 Ιουνίου 2023  η δίκη που επρόκειτο να γίνει  χθες   Τετάρτη για την μήνυση που έχουν κάνει  εναντίον του Π. Σαμάνδη, ο Δήμαρχος Αλμωπίας  και Αντιδήμαρχοί του.

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο  δικηγόρος Εμμανουήλ Εμμανουλίδης, ο οποίος δήλωσε  ότι εκπροσωπεί με πληρεξούσιο  τον Δήμαρχο, επειδή έλλειπε  στο Λονδίνο. Οι υπόλοιποι μηνυτές ( πλην  του Γιάννη Σέλκου  που έλλειπε και αυτός στο Λονδίνο, αλλά δεν εκπροσωπείτο)  απουσίαζαν χωρίς να διευκρινιστεί για ποιον λόγο.

Τελικά το δικαστήριο ανέβαλε την δίκη, επειδή ο κ. Εμμανουηλίδης δήλωσε ότι συμμετέχει στην απεργία των δικηγόρων. Στη δίκη δεν εμφανίστηκαν επίσης οι μάρτυρες κατηγορίας  και κάποιοι υπεράσπισης.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι μηνυτές που δεν εμφανίστηκαν, έδειξαν ότι δεν σέβονται κανέναν θεσμό και μάλιστα αυτό της δικαιοσύνης. Διαφορετικά  θα γνωστοποιούσαν στο δικαστήριο τον λόγο της απουσίας τους.

 Στο μεταξύ δυόμισι χρόνια μετά την καραντίνα  στην Φούστανη, η διοίκηση του δημάρχου, δεν έχει κάνει κανέναν απολογισμό, παρά τα αιτήματα που τέθηκαν σε διάφορες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες σύντομα, επικεφαλής συνδυασμών φέρονται ξανά διατεθειμένοι να ξαναθέσουν το θέμα και μάλιστα  εγγράφως.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)