Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Ο καιρός σήμερα...



Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη...
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και κατά τόπους θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά και τα βόρεια 3 με 4 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα 4 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 21 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Αθήνα
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στη Θράκη γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις κατα τόπους αυξημένες κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά του Αιγαίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησο
Καιρός: Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στην ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες και την Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Εύβοια
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)