Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ο καιρός σήμερα...



Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Κρήτη, με τοπικές βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανόν να σημειωθούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και το πρωί στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις και τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)