Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Αύριο Τετάρτη η Δίκη κατά του Π. Σαμάνδη απόν δήμαρχο και αντιδημάρχους της Αλμωπίας.


 

Για αυριο Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 είναι προγραμματισμένη στην Έδεσσα η εκδίκαση της μήνυσης  του Δημάρχου Αλμωπίας και Αντιδημάρχων του  κατά του Π. Σαμάνδη (φώτο) για δημοσίευμα  του στο blog  Αριδαία-Γεγονότα.

Στο επίμαχο δημοσίευμα  τον Ιούνιο του 2020, ο Π. Σαμάνδης με αφορμή συζήτησης στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας  που αφορούσε  κατανομή ποσού για την καραντίνα  στην Φούστανη , καλούσε τον δήμαρχο να διευκρινίσει περί τίνος πρόκειται προκειμένου να μην πλανώνται  διάφορες φήμες

 Αντί διευκρινήσεων ο Δήμαρχος  και οι Αντιδήμαρχοι του   θεώρησαν  ότι θίχτηκαν, όπως υποστηρίζουν,  και προχώρησαν σε μηνυτήρια αναφορά  για δήθεν συκοφάντηση τους.

 Η δίκη είναι αμφίβολο αν θα γίνει καθώς ο ίδιος ο Δήμαρχος  βρίσκεται στο Λονδίνο. Σύμφωνα δε με φωτογραφίες που δημοσίευσε μαζί του είναι και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Σέλκος ( μηνυτής ) και η Πολυξένη΄ Νάνου (μάρτυρας υπεράσπισης του Π. Σαμάνδη.

 

2 σχόλια:

  1. Σαμάντη εδώ και μέρες γράφεις για το δικαστήριο με τον Μπάτση. Δεν είδα όμως καμιά ανακοίνωση από κανέναν της αντιπολίτευσης και άλλους. Όχι για σένα , αλλά για την περιβόητη ελευθερία του τύπου. Μήπως όλους τους βολεύει να μην μιλάει κανείς; Μήπως τελικά όλοι βολεύονται με σένα και σε θεωρούν κορόιδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βλέπω να σου τα κλάνουν και θα τα εχεις κλασμέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)