Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Άφησε χωρίς΄μαύρες σακούλες τον Δήμο Αλμωπίας η Καϊλή




 


  Η Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλη  φταίει επειδή ο Δήμος Αλμωπίας δεν έχει μαύρες σακούλες  να βάζει τα σκουπίδια , για αυτό και τα κρύβει κάτω από το χαλί. Τάδε ‘έφη

ο δημοτικός σύμβουλος  της παράταξης του Χ. Μπάτση, απαντώντας ειρωνικά  σε σχετικές ερωτήσεις-τοποθετήσεις του Λάκη Προκοπίδη  δημ. Συμβούλου  και υποψηφίου δημάρχου Αλμωπίας , ο οποίος διατέλεσε  επί σειρά ετών γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας.

         Όλα ξεκίνησαν στη   προγραμματισμένη ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν και ψηφίσθηκαν τα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων  ο Λάκης  Προκοπίδης Ευάγγελος, έθεσε τους προβληματισμούς και τις απόψεις του, για τη Νομιμότητα της συνεδρίασης, ύστερα και από την τελευταία απόφαση του ΣτΕ, ενώ ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής έδωσε τη δική του απάντηση.

Με αφορμή την  συζήτηση, ενόψει της απόφασης του ΣτΕ,  Ο Λ. Προκοπίδης σε κάποια στιγμή είπε  ότι ''Βάζουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί''. Το   μέλος της Επιτροπής  Δημήτρης Γιάντσης, απάντησε δηκτικά ότι ''Τα βάζουμε κάτω από το χαλί καθόσον οι μαύρες σακούλες μας τελείωσαν γιατί τις χρειάζονται στο Βέλγιο''!!, εννοώντας τα χρήματα που βρέθηκαν στην Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύας Καϊλη.

Ο  τέως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ  ΑΝΤΑΠΆΝΤΗΣΕ : ''Ότι και να έγινε θα πρέπει να βγουν όλα στο φως''!!  Όσο  για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης  ψήφισε παρών με τη σημείωση ότι ''επιφυλάσσεται  για την εγκυρότητα των αποφάσεων, αλλά τα δύο υπό συζήτηση θέματα είναι ζητήματα που πρέπει να λυθούν''. Υπερ ψήφισαν οι υπόλοιποι 

 

 

4 σχόλια:

  1. Κοίτα ποιοι μιλάνε για μαύρες σακούλες . Λίγη αυτοκριτική ωρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα λέει ο Δημητράκης.7 δις απευθείας αναθέσεις στην τριετία από την κυβέρνηση δεν ήταν σε μαύρες σακούλες. ήταν σε ολόλευκα Α4 υπουργικών αποφάσεων.

      Διαγραφή
  2. αμέσως βγούνε όλα στην φορά οι φυλακές δεν θα χωράνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Γιαντσάκι πάντα είχε iq υψηλότερο μιας σακούλας.
    Θυμήθηκε την Καϊλη αλλά ξεχνά συστηματικά με ποιους δούλευε ο πατέρας ΚαΙλής,(ο υπόδικος Ψωμιάδης) ποιος τον φύτεψε στο Παπαγεωργίου(ο φίλος του Παττακού) ποιος την "έσπρωξε" στο κοινοβούλιο(ο αρχηγός του παρακράτους) κτλ
    Κι αν μιλάμε για διαφθορά βέβαια ξεχνά novartiw, siemens.λίστα λαγκάρντ... Ουπς λάθος. Αυτά όλα τελείωσαν και τέθηκαν στο αρχείο.
    Ξεχνά Λιγνάδηδες, Γεωργιάδηδες, Μίχους...
    Ουπς πάλι λάθος.Αυτοί δεν είναι διεφθαρμένοι είναι καλοί χριστιανοί, πατριώτες και..."ιδιαίτεροι".
    Σαν δεν ντρεπόμαστε!
    Καμιά σακούλα για εμετό άσπρη μαύρη ότι νάναι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)