Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Εύα Καϊλή: Αναστέλλονται όλες οι αρμοδιότητές της στο Ευρωκοινοβούλιο - Το μεσημέρι της Κυριακής οι ανακοινώσεις από τις δικαστικές αρχές

Εύα Καϊλή: Αναστέλλονται όλες οι αρμοδιότητές της στο Ευρωκοινοβούλιο - Το μεσημέρι της Κυριακής οι ανακοινώσεις από τις δικαστικές αρχές
 
Με απόφαση της προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα αναστέλλονται όλες οι αρμοδιότητες της Εύας Καϊλή.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον απόηχο του σκανδάλου διαφθοράς, στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται η ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του ΕΚ, Εύα Καϊλή.

Υπό το πρίσμα των συνεχιζόμενων δικαστικών ερευνών από τις βελγικές αρχές, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφάσισε να αναστείλει με άμεση ισχύ όλες τις εξουσίες και τα καθήκοντα που ανατέθηκαν στην Εύα Καϊλή ως αντιπρoέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Ρομπέρτα Μετσόλα.

Την είδηση έκανε γνωστή επίσης με ανάρτησή του στο Twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η Ρομπέρτα Μέτσολα με απόφαση της, που μόλις μας κοινοποιήθηκε, αναστέλλει-με άμεση εφαρμογή-όλες τις αρμοδιότητες που είχε αναθέσει στην Αντιπρόεδρο του Εύα #Καιλη. Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την οριστική καθαίρεση της από το Προεδρείο του ΕΚ». 

 

 Πηγή:ieidiseis.gr

1 σχόλιο:

  1. «Όσοι ψηφίζουν ΚΙΝΑΛ αξιοκρατικά μπορούν να υπερψηφίσουν την κ.Εύα Καϊλή η οποία με το ήθος, τη συνέπεια και τη μαχητικότητά της, ετίμησε τις ιδέες της, την παράταξή της και το εθνικό θέμα της Μακεδονίας. Η Ευρωβουλή χρειάζεται τέτοια Ελληνικά στελέχη»
    Γεώργιος Μπαμπινιώτης ο.... γνωστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)