Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Επιδεινώθηκε η υγεία του τέως βασιλιά – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

Tέως βασιλιάς Κωνσταντίνος/ Eurokinissi (gallery) 

 

Στο νοσοκομείο παραμένει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Υγεία, καθώς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς η υγεία του έχει επιβαρυνθεί ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 83χρονος Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ υπέστη οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Αθήνα και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εισέλθει στη ΜΕΘ.

Σημειώνεται ότι, ο 83χρονος τέως βασιλιάς, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας τα οποία του έχουν προκαλέσει πολυοργανικά προβλήματα και τα οποία τον είχαν οδηγήσει σε νοσηλεία αρκετές φορές στο παρελθόν.

Μάλιστα είχε νοσήσει και με κορονοϊό που τον οδήγησε στη νοσηλεία.

Πηγή:ethnos.gr

14 σχόλια:

  1. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος τον έστειλε από εκεί που ήρθε.... Και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τον αποζημίωσαν με δισεκατομμύρια δραχμές...
    Παπαδόπουλε Παπαδόπουλε τεράστιε... Πόσο αγαπουσες αυτή τη προδοτα χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προδότα: επίθετο θηλ γένους.
      ο προδότης, η προδότα και το προδοτάκι.
      Πολύ την αγαπούσε την προδότα τη χώρα, το χουντόχεσμα.
      Αλλά πιο πολύ αγαπούσε την Τουρκία.
      Γι' αυτό της έκανε δώρο τη μισή Κύπρο.

      Διαγραφή
    2. Για την δήθεν αριστεροκουράδα που πούλησε τη Μακεδονία τίποτα;Πες κι εσύ "τι ψηφίζετε ρε ζώα" ,τι σε είχαμε διορίσει ,Σάνια του σύριζα;

      Διαγραφή
    3. Αμφισβητείς τον Υπουργό μας των Εξωτερικών τον κ. Δένδια που χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών Ιστορική; Ε;
      Αμφισβητείς τον Νίκο τον Δένδια;
      Με τι ανάστημα ρε δύσμοιρε;
      Και δε θα ξαναπείς αριστεροκουράδα τον Τάκη τον Θεοδωρικάκο και τον Γρηγόρη τον Ψαριανό.Το ακούς ρε προδότα.(ο προδότης, η προδότα και το προδοτάκι)
      Και τώρα σήκω πάνω και φώναξε τρεις φορές.
      ΖΗΤΩ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.
      ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Μια χαρά τρίο θα έκανες μαζί τους πανίβλακα.Που αντί να κοιτάξει δίπλα του ακόμη ψάχνει συμμαχίες με βραζιλία και Μαδούρους ο πρόεδρος σου.Μόνο τους Μάγια και τους Ίνκας δε συνάντησε.Σε λίγο θα συμμαχίσει με τον Έλον Μάσκ μήπως φέρει Αριανούς για σύμμαχους Ούφα είστε όλοι πανίβλακα.Τσίρκο κανονικό.

      Διαγραφή
    5. Μαρέβα εσύ;
      Πες μου για τον Γουαϊδό. Τον στηρίζουμε; Είναι σύμμαχος ο Μάγια-Γουαϊδό; Τώρα που τον ξερνάνε ακόμα και οι δικοί του , οι Αμερικάνοι και όλοι οι Ευρωπαίοι έχεις μείνει εσύ ή και ο Ιάσονας ο Πιπίνης να του γλείφετε τα "δημοκρατικά ιδεώδη";
      Να μου φιλήσεις τον Πάτση, τον Μαραβέγια,τον Χειμάρα και τα υπόλοιπα παιδιά. Συμμορία κανονική.

      Διαγραφή
    6. Ω ρε φίλε έγραψες τρίο και τι μου θύμησες!
      Τον Λιγνάδη, τον Γωργιάδη και τον Μίχο.
      Πήγαινες παιδάκι στο τσίρκο τους;

      Διαγραφή
    7. Οι μισοί ΝΔ -που είστε ντεμέκ οπαδοί της Ευρώπης και των δημοκρατικών ιδεωδών- είστε αγαπητικοί της χούντας.π.χ ο 5:29 μ.μ. πιο πάνω.
      Οι υπόλοιποι λατρεύετε κάθε κατακάθι που τσαλαπατάει τη δημοκρατία. π.χ. εσύ βγήκες τη μέρα που τα λέσια και οι κατσαπλιάδες του Μπολσονάρο εισέβαλαν στα δημόσια κτίρια στη Βραζιλία να μιλήσεις για τον Λούλα.
      Θράσος ή ηλιθιότητα σου περισσεύει;
      π.χ Σε μια ανάλογη περίπτωση ο φίλος του Παττακού ο Άδωνις, που δήλωνε αν ζούσε στην Αμερική θα ψήφιζε και με τα δυο χέρια τον Τραμπ του οποίου οι οπαδοί εισέβαλαν ανάλογα με αυτούς του Μπολσονάρο.
      Θράσος ή ηλιθιότητα να μιλάς με έναν παρακρατικό πρωθυπουργό που παρακολουθεί ακόμα και τους αρχηγούς ων ενόπλων δυνάμεων και τους υπουργούς του;
      Όπου τσίρκο και γιορτή, οι κλόουν πρώτοι.

      Διαγραφή
    8. Πανίβλακα ψευτοαριστερέ 10.02 χθές έγραψα για βραζιλία επειδή πήγε με τιμές αρχηγού κράτους ο αμερικανόφιλος πρόεδρος σου ,πριν δημοσιευτεί τίποτα για μπλολσονάρου.Ή μήπως δεν είναι; Εκεί δεν πήγε για να πάρει πίπες αρχικά;9.36 εκεί πήγαιναν τουλάχιστο δύο στελέχη του σύριζα.Μήπως ήσουνα εσύ ή βρήκες καμμία ζωντοχήρα σαν το πολιτικό σου τοπικό ίνδαλμα που ούτε δήμαρχος δε μπόρεσε να εκλεγεί(πες κι εσύ πετρούλα"τι ψηφίζετε ρε ζώα")ή μήπως ήταν ο 9.28 που η μάνα του ,του μάθαινε να γλείφει ιδεώδη;Ο Γκέμπελς είναι μπροστά σας οδοντόκρεμα και ο λιγνάδης και οι υπόλοιποι,άγιοι μπροστά σας.Ξεφτίλες έχετε καιτο θράσος να μιλάτε.

      Διαγραφή
    9. Ουρανίτσα,τι είναι αυτά που ψελλίζεις... εγώ χτες που έγραφα δεν ήξερα... Ξεράδια.
      Τι ταραχή είναι αυτή; Τι είναι αυτό που γράφεις "μπλολσονάρου";
      Βραζιλιάνικο γλυκό του κουταλιού είναι;
      Ώστε ήταν και 2 ζαίοι ε; Ποιοι; Ο Μήτσος από Γαργαλιάνους και ο Τίμος από Ελευσίνα; Τι να μας κάνει ο Μήτσος και ο Τίμος μπροστά στον ΣΥΜΒΟΥΛΟ του πρωθυπουργό Γεωργιάδη και.τον ΦΙΛΟ του Λιγνάδη και τον ΣΥΓΚΝΤΡΩΣΙΑΡΧΗ Μίχο! Πού να φτουρήσουν!
      Γίδι, άσε τις μάνες και τις παραμάνες κατά μέρος και πες μας για τους φρέσκους αληταράδες Κουτούπη και Ροδάκο. Κάθε μέρα μια ληστεία.
      Πες Γουαϊδό και σκύψε να δω κάτι...
      Γίδι είσαι ρε ή λαμόγιο; Αχααχαααα

      Διαγραφή
    10. Άσε άσε συναγωνιστά. Γεμίσαμε κλέφτες και παιδέρες. Κάθε μέρα και μια άλλη υπόθεση.Ευτυχώς δεν ντρέπομαι να κυκλοφορώ. Συνήθισα τώρα.
      Τέσσερα χρόνια κυβερνάμε κι αυτούς τους άπλυτους μια υπόθεση που τα φάγανε και ότι είναι ανώμαλοι δεν βρήκαμε.Θα σκάσω.Πώς κρύβονται αυτοί και εμείς σαν μαλάκες καρφωνόμαστε; Πως γκένγκεν τέτοιο πράμα;

      Διαγραφή
    11. Δε μου λες γκιούμ 7:09 μ.μ. όταν λες τον άλλο ψευτοαριστερό θες να πεις ότι εσύ είσαι γνήσιος; Μολόγα ρε είσαι γκομμουνιστής;
      Θες να στείλω τον Μαυρουδή τον πρόεδρο της νεολαίας του Παπαδόπουλου παλιογκομμουνιστή;

      Διαγραφή
  2. Καλά μιλάμε οτι για να φτάσει το κκε εσωτερικού του Κύρκου να φτάσει στο σημερινό εικοσικάτι % του συριζα,τι μαλακομάζωξη έκανε.Πού πήγε άραγε το 80 % του κλεφτο πασόκ;Και η πλάκα είναι οτι τα πιστεύουν αυτά που λένε.Από πολιτικό λόγο άλλο τίποτα.Αναρωτιέμαι πραγματικά τι διαφορά μπορεί να έχετε από αυτούς που επικρίνετε.Το νόμισμα βέβαια έχει δύο όψεις.Δήθεν αριστερά ,χαχαχα και δεξιά από την άλλη.Σε τι συναγωνίζεστε άραγε; Ποιός από τους δυο σας είναι πιό μαμάκας;Οι εκλογές είναι πολύ κοντά και θα τα πούμε πάλι.Αν θυμάμαι καλά κάποιος από το πολιτικό γραφείο του μία και μοναδική φορά βουλευτή σας ,ήταν ακροδεξιός και καταχρεωμένος.Τί άλλαξε άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα όμως που το κλεφτοπασοκ και όσοι ακούστηκε να τα έχουν αρπάξει ή κάνανε ότι δεν είδανε είναι με το Κουλό.
      Σημίτης, Λοβέρδος, Παπαντωνίου, Παπακωνσταντίνου, .Στουρνάρας, ++++++++++++++++++ Φτάνουν αυτοί;
      Είδες που πήγε το κλεφτοπασόκ γκαβούλιακα;
      Για πες ένα σκάνδαλο διαφθοράς των άλλων; Για πες παιδεραστές στην παρέα τους; Πάρε το χρόνο σου με τη ησυχία σου.
      Άσε τους αριστερούς που γέμισε το Κουλό στην αυλή του και τα υπουργεία. Τάκης ο Κνίτης,Ψαριανός ο ντίρλας
      Τενεκέ.

      Διαγραφή

(3)