Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενη η πρόταση μομφής

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενη η πρόταση μομφής 

 

 Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολίασε την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση είναι βέβαιη ότι θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης.

«Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας», ήταν η πρώτη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν πληροφορήθηκε τις εξελίξεις στη Βουλή και την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, και από εκεί σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις.

«Τον προκαλώ πολύ καιρό να το κάνει. Είναι μια ευκαιρία όχι μόνο να επιβεβαιώσουμε την συνοχή της κοινοβουλευτικής μας ομάδας αλλά να συγκρίνουμε πεπραγμένα 4ετίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεν επιδιώκω την σύγκρουση αλλά την σύγκριση. Δεν έχει προτάσεις για το μέλλον της χώρας αλλά και κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μιλήσει για το παρελθόν… Την Παρασκευή θα πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνης και μέχρι να προκηρύξουμε τις εκλογές θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Πληροφορήθηκα πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Καλοδεχούμενη η πρόταση, Η αλήθεια είναι ότι τον προκαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει. Αποφάσισε να το κάνει τώρα λίγο πριν τις εκλογές. Μία καλή ευκαιρία κυρίως για να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών. Εγώ δεν επιζητώ την σύγκρουση, επιδιώκω την σύγκριση. Ελάτε να συγκρίνουμε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ 4 χρόνια και τι κάναμε εμείς. Νομίζω ότι θα είναι αρκετά καταλυτική αυτή η σύγκριση. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε για το έργο τους αλλά και για τα θέματα κράτους δικαίου. Γιατί και εκεί δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε την περασμένη τετραετία. Είμαστε απολύτως έτοιμοι γι’ αυτή την πολιτική μάχη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει αυτή τη σύγκρουση γιατί δεν έχει προτάσεις για το μέλλον της χώρας και δεν μπορεί να μιλήσει για το παρελθόν του. Αύριο θα είμαστε στην Βουλή για να πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνη και μέχρι τις εκλογές θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

Πηγή: newsbomb.gr

11 σχόλια:

  1. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι όλοι οι βουλευτές μας θα σταθούν στο ύψος τους(πολιτικοί νάνοι) και θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης.
    Πρώτοι και καλύτεροι ο Αντρέας ο Πάτσης, ο Κωνστίνος ο Μαραβέγιας.ο Κωστής ο Χατζηδάκης ο επονομαζόμενος και 5046c.
    Μήνυμα συμπαράταξης θα στείλει ο στρατηγός Φλώρος ο επονομαζόμενος «στόχος 519c»
    Πες και συ Σάνια. Μπορεί να μη σε παρακολουθούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας για τον καλογριτσα τι ξέρεις;

      Διαγραφή
    2. Θα σου πω τι ξέρω, Βάσω.
      Ξέρω ότι η μέχρι πριν λίγους μήνες το επίσημο παρακράτος(ΝΔ) έλεγε ότι ο Καλογρίτσας "ήταν ένας άφραγκος επιχειρηματίας που ο Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ του έψαχναν χρήματα για να διεκδικήσει τηλεοπτικό σταθμό". Θυμάσαι τα τσαΐρια του Καλογρίτσα Βάσω;
      Τώρα που βρήκε τόσα φράγκα για να ταΐζει το συριζα ο άφραγκος, θα σε γελάσω.και τους ηλίθιους δεν κάνει να του δουλεύουμε.
      Λέω εγώ τώρα...

      Διαγραφή
    3. Τον τάισε όμως τον ΣΥΡΙΖΑ ε;

      Διαγραφή
    4. Είχε φράγκα ή δεν είχε;
      Αν είχε γιατί του έψαχνε φράγκα ο συριζα για να τον κάνει επιχειρηματία με τηλεοπτικό σταθμό;
      Αν δεν είχε πώς τάϊζε τον σύριζα;
      Ξέρεις τ ι πάει να πει άφραγκος κουτόφραγκε;
      Πώς και με τι τον τάιζε ο άφραγκος;
      Με σανό; Αυτό το μενού είναι αποκλειστικά στο καταγώγιο του Κούλη.

      Διαγραφή
    5. Τα άρπαξε ρε γίδι ο ΣΥΡΙΖΑ τα φράγκα η όχι;Άσε τα επικοινωνιακά παιχνίδια, αυτά στα έδρανα της βουλής.

      Διαγραφή
    6. Που λες άκου άλλη μια γύρα μπα και καταλάβεις κάτι.
      Ο άφραγκος που οι συριζαίοι έψαχναν να του βρουν λεφτά για να αγοράσει τηλεόραση δάνειζε φράγκα και συντηρούσε ολόκληρο κόμμα.
      Ακόμα και για έναν πανίβλακα είναι εύκολο να το καταλάβει.
      Ο άφραγκος δάνειζε χρήματα σε κάποιους που δεν είχαν χρήματα και έψαχναν χρήματα για να δώσουν στον άφραγκο. Μπερδεύτηκες;
      Πόσα ήταν τα χρήματα; Σαν το μισό δις δανεικά (κι αγύριστα) του κόμματος των Λαμόγιων; Για πες Πανίβλακα.

      Διαγραφή
  2. "Έχουμε ένα δημοσίευμα(Documento από τον Βαξεβάνη για τις παρακολουθήσεις) το οποίο παρουσιάζει μία σειρά από ονόματα τα οποία δήθεν ήταν υπό παρακολούθηση, χωρίς κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο ότι αυτό πράγματι συνέβαινε και χωρίς καμία απολύτως σύνδεση με εμένα προσωπικά, που κατηγορούμαι ότι είμαι ο «ιθύνων νους» αυτής της σκευωρίας."
    Νοέμβριος 2022 Κούλης Μητσοτάκηςςςςςςςςςςςςςςςςς!
    Μπουχααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O.kolanbia.ine.makakas.akouie.ti.kanoune.stis.krevatokamares.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι φοβάσαι? Μήπως σε γ@μανε στη κρεβατοκάμαρα...

      Διαγραφή
    2. Οι ρε ζουλάπι. Φοβάται μη δεις κανένα πολύ κοντινό σου πρόσωπο στην κρεβατοκάμαρά του.

      Διαγραφή

(3)