Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Xωρίς e-mail εκατομμύρια άνθρωποι - Κατέρρευσαν Microsoft Outlook και Τeams

Χιλιάδες χρήστες ανέφεραν πρόβλημα σύνδεσης στα e-mail τους 

 

 Εκατομμύρια άνθρωποι έμειναν χωρίς email σήμερα το πρωί (25/1) έπειτα από μια παγκόσμια διακοπή λειτουργίας του Microsoft Outlook και του Teams.

Σύμφωνα με το downdetector.co.uk, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί διακοπές σε τεχνολογικές και κινητές πλατφόρμες, περισσότεροι από 4.885 χρήστες ανέφεραν προβλήματα τις προηγούμενες ώρες. Η πρώτη αναφορά διακοπής λειτουργίας για το Outlook υποβλήθηκε λίγο πριν τις 07:00 GMT σήμερα το πρωί, και γρήγορα χιλιάδες άνθρωποι ανέφεραν προβλήματα.

Χρήστες μπήκαν στο Twitter για να εκφράσουν την οργή τους κατά τη διάρκεια του χάους, με πολλούς από αυτούς να λένε ότι τα προβλήματα τους έδωσαν «το χειρότερο ξεκίνημα της ημέρας».

Ένας άλλος χρήστης είπε ότι η σύνδεση στη σύσκεψή τους στο Teams είναι τόσο κακή που ήταν σαν «να χρησιμοποιούν συμβατικό τηλέφωνο». Άλλοι πάλι...ήταν πανευτυχείς με την έκπληξη «ρεπό» που τους δόθηκε, καθώς η έλλειψη πρόσβασης στους λογαριασμούς τους, άφησε ανίκανους να κάνουν τη δουλειά τους.

Ένας χρήστης του Twitter είπε: «Λοιπόν, τι κάνουμε την ημέρα της άδειας μας τώρα που το Outlook και το Teams δεν λειτουργούν;» Το Microsoft 365 είπε ότι «εντόπισε ένα πιθανό πρόβλημα δικτύου» και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα.

Πρόσθεσε ότι τα προβλήματα ενδέχεται να επιμείνουν με άλλες εφαρμογές του Microsoft 365, συμπεριλαμβανομένων των Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive για επιχειρήσεις και Microsoft Graph.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)