Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Κολωνός: Άλλοι 6 στο «μικροσκόπιο» για τον βιασμό της 12χρονης - Ο ρόλος του γνωστού διαιτητή

Κολωνός: Άλλοι 6 στο «μικροσκόπιο» για τον βιασμό της 12χρονης - Ο ρόλος του γνωστού διαιτητή
Στην ανακρίτρια σήμερα έξι άτομα για τη σοκαριστική υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς αναμένεται σήμερα να βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας γνωστός, πρώην διαιτητής

Σημειώνεται πως από τους πέντες συλληφθέντες την προηγούμενη εβδομάδα, οι 4 κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ακόμη ανδρών.

Αναφορικά με τον πρώην διαιτητή πρόκειται για έναν 60χρονο, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος φέρεται να διατηρεί κατάστημα, πλησίον της επιχείρησης του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση, Ηλία Μίχου.

Οι νέες αποκαλύψεις προέκυψαν από την τελευταία κατάθεση της 12χρονης ότι, στο χώρο του διαιτητή, την είχε στείλει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Ο 60χρονος έχει υποστηρίξει ότι γνώριζε την οικογένεια αλλά και τη 12χρονη, ήξερε ότι πρόκειται για μια οικογένεια που δυσκολεύεται στα οικονομικά και το μόνο που έκανε είναι να δίνει λίγα χρήματα από 1,2 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη ως χαρτζιλίκι για να πάρει παγωτό.

«Το παιδί έχει αφεθεί στην τύχη του»

Στο μεταξύ, η Πολιτεία, σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογενείας Ασπασία Ταραχοπούλου, δεν έχει κάνει τίποτα για την 12χρονη η οποία βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, την οποία επηρεάζει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι η μητέρα της βρίσκεται στην φυλακή.

Όπως είπε η κ. Ταραχοπούλου, «το παιδί πραγματικά έχει αφεθεί στην τύχη του».

«Το μόνο που έχει αυτό το παιδί είναι μία ψυχολογική υποστήριξη. Μία φορά την εβδομάδα πηγαίνει σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το σπίτι του για να το δει παιδοψυχολόγος, με κόστος που βαρύνει την οικογένεια, δεν υπάρχει καμία άλλη μέριμνα από την πολιτεία» είπε η κ. Ταραχοπούλου και κατήγγειλε πως ενώ ζητήθηκε και από την εισαγγελέα ανηλίκων και από την παιδοψυχολόγο κατ’ οίκον διδασκαλία, το μόνο που της είπαν ήταν «πάρε τα βιβλία και διάβαζε στο σπίτι σου».

«Αυτό όπως καταλαβαίνετε μπορεί να είναι μόνο ως ανέκδοτο» τόνισε και επισήμανε πως «ένα παιδί που έχει περάσει ό,τι έχει περάσει, που δεν έχει επαφή με το σχολείο εδώ και 4 – 5 μήνες, του λένε να πάρει τα βιβλία της πρώτης Γυμνασίου και να διαβάσει μόνο του. Είναι κλεισμένο σε ένα σπίτι, με φοβερά ψυχολογικά προβλήματα, κυκλοφορεί με κουκούλα, δεν θέλει να συναντήσει άντρα».

«Τώρα το παιδί ξεκλειδώνει και αρχίζει και καταλαβαίνει τι πραγματικά του έχει συμβεί. Δεν έχει επαφή με κανέναν παρά μόνο με το αδελφάκι του που ζουν μαζί. Είναι προβληματισμένο. Στεναχωριέται πολύ για την μητέρα του, για την οποία φωνάζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει καμία σχέση και ότι είναι αθώα. Αισθάνεται ενοχές γιατί η μάνα του είναι στη φυλακή. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση» είπε επιπλέον η κ. Ταραχοπούλου.

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)