Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Εκθέτουν χωρίς λόγο τον Δήμαρχο Αλμωπίας


 

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

 ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τελειωμό φαίνεται να μην έχουν οι γκάφες (χωρίς δόλο άραγε;) συνεργατών του Δημάρχου Αλμωπίας ,τον οποίο εκθέτουν ανεπανόρθωτα .

Μετά την εγωιστική στάση του Αντιδημάρχου Χ. Χατζηγιαννίδη στο θέμα ίδρυσης Κυνοκομείου  κοντά στο κτηνοτροφικό πάρκο Εξαπλατάνου , που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε κτηνοτρόφους και κατοίκους και που τελικά ακυρώθηκε λόγω βλακείας η όλη διαδικασία ,από την αποκεντρωμένη διοίκηση και την σφαλιάρα στο δημοτικό συμβούλιο  όπου πέρασε η πρόταση της Αντιπολίτευσης  και όχι η δική της πρόταση για το θέμα , έρχεται  νέα  βλακεία.

Από το πρωί τη; Δευτέρας  έχει πάρει φωτιά το πολιτικό  και παραπολιτικό σκηνικό.

 Ο μη εκλεγμένος  πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ  Αλμωπίας και κουμπάρος του Δημάρχου  Γιώργος Συλλέκτης  ανεβάζει στην διαύγεια  απ ευθείας ανάθεση  στην αδερφή του Δημάρχου με ποσό 
που δεν ξεπερνά  τα 1000 ευρώ. Ενέργεια που πλήττει ανεπανόρθωτα την εικόνα του Δημάρχου  και μάλιστα  σε προεκλογική περίοδο.

Οι πληροφορίες φέρουν τον Δήμαρχο να είχε πλήρη άγνοια γι αυτό.   Προφανώς , όπως δίνεται η εντύπωση ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ , θέλησε να κάνει τον καλό στον Δήμαρχο , ανταποδίδοντας του  την χάρη που του έκανε να τον τοποθετήσει πρόεδρο  στην ΔΗΚΕΑ, όπου του έχει αφήσει εν λευκώ να χειρίζεται όλες τις εκδηλώσεις όπως αυτός νομίζει , για να αποκτήσει πλεονεκτήματα  έναντι άλλων συνυποψηφίων στις  ερχόμενες εκλογές.

Κάτι που στην πράξη βέβαια δύσκολα φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα. Δημιούργησε όμως γρίνιες στο εσωτερικό του συνδυασμού του δημάρχου, αλλά κανείς δεν τολμά να πει τίποτα.. Αυτά όμως λίγο ενδιαφέρουν . Εκείνο που ενδιαφέρει η αντίληψη ορισμένων καταστάσεων . Και μερικοί συνεργάτες του Δημάρχου , φροντίζουν αδικαιολόγητα να τον εκθέτουν και να αποδεικνύουν , ότι μάλλον   κάθε άλλο παρά  ΕΔΩ ΖΟΥΝΕ. 

Ζούνε στον δικό τους κόσμο ,κάνοντας χίλια κομμάτια την εμπιστοσύνη του Δημάρχου. 

Να δούμε αν τελικά γίνει αποδεκτή η απ ευθείας ανάθεση από την αδερφή του.


  

     

Από την βιασύνη τους έκαναν ορθογραφικό λάθος στην λέξη ΙΛΙΚΩΝ που έγραψαν αντί του ορθού  ΥΛΙΚΩΝ
 



 

2 σχόλια:

  1. Τον αδερφό σου νερό φύλακα. Τρέχει κάτι; οι πολίτες κρίνουν. Μη δημιουργείς εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι έγινε δεν καταλαβαίνουμε εδώ έχουν πάρει όλοι οι ξένοι δεν δικαιούται και κάνα ψιλό στην αδερφή έτσι για το γαμωτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)