Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γιάννακας
 
 
Ο Νίκος Γιάννακας έφυγε από τη ζωή αιφνίδια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του θέατρου και της τηλεόρασης.
Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ηθοποιού Νίκου Γιάννακα έγινε γνωστή μέσα από της αναρτήσεις αγαπημένων φίλων και συναδέλφων του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του σε πολύ νεαρή ηλικία δίπλα σε προσωπικότητες όπως ο Δημήτρης Μυράτ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη, έφυγε από τη ζωή απροειδοποίητα από ισχαιμικό επεισόδιο.

Την θλιβερή είδηση πληροφορηθήκαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook του συναδέλφου του ηθοποιού Κωνσταντίνου Κυριακού, ο οποίος έγραψε: «Ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ! Γιατί, ρε Νίκο μου, έφυγες έτσι; Γιατί, ρε φιλαράκι μου, έφυγες τόσο γρήγορα; ΓΙΑΤΙ; Καλό σου ταξίδι, λατρεμένε μου φίλε και αδελφέ! Με αυτό το χαμόγελο θα σε θυμάμαι πάντα! Λείπεις ήδη!» έγραψε, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία από ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος.

«Καλό ταξίδι Νίκο μου..
— νιώθει ότι έχει ραγίσει η καρδιά της» έγραψε για τον φίλο και συνάδελφό της η Βέρα Κρούσκα.

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας μοιράστηκε και αυτός το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Γιάννακα. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στο Πρώτο κοιμητήριο της Αθήνας.

«Αντίο αγαπημένε μας φίλε… σήμερα ακόμα μια απώλεια για το θέατρό μας και μάλιστα τόσο πρόωρα… Ο πολυτάλαντος φίλος και συνάδελφός μας που από πολύ μικρό παιδί υπηρέτησε το θέατρο (πλάι στον Δημήτρη Μυρατ) έφυγε από κοντά μας… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην αγαπημένη μας συνάδελφο σύζυγό του Έφη Θανοπούλου. Νίκο μου παρέμεινες πάντα το γελαστό παιδί που ήσουν πάντα, από τότε που δουλεύαμε μαζί στις αξέχαστες περιοδείες της Αυστραλίας το ’82… ( απ’ όπου και οι φωτογραφίες όπου την μάνα μας ενσάρκωνε η Όλγα Δαλέντζα που έφυγε κι αυτή πριν λίγες μέρες!) Καλό ταξίδι… θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο στις 11 το πρωί από το Πρώτο κοιμητήριο της Αθήνας».

 Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)