Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Από άνοια πάσχει ο Μπρους Γουίλις

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2023/02/AP23047733323941-1024x683.jpg 

 

Αίσθηση προκαλεί η είδηση πως ο διάσημος ηθοποιός Μπρους Γουίλις πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, όπως έκανε γνωστό μέσα από σχετική ανακοίνωση στα social media, η οικογένειά του.

Στην ανακοίνωση της, η οικογένεια του Μπρους Γουίλις εκφράζει «τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη για την απίστευτη αγάπη και υποστήριξη που λάβαμε όλοι από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Μπρους».

«Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση αφασίας του Μπρους την άνοιξη του 2022, η κατάσταση του έχει προχωρήσει και τώρα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις στην επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει. Αν και αυτό είναι επώδυνο, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση», αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια του ηθοποιού -συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Έμα Χέμινγκ Γουίλις, της πρώην συζύγου του Ντέμι Μουρ και των θυγατέρων του- αποκάλυψε για πρώτη φορά τη διάγνωση της αφασίας του το 2022. Είπαν τότε ότι ο Γουίλις υπέφερε από μια κατάσταση που επηρέαζε τις γνωστικές του ικανότητες και θα έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική.

Πηγή: BBC

Αναρτήθηκε από: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)