Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Τεντόγλου: Έγινε τραγούδι στα Γρεβενά – Η ανάρτηση του Netflix για τον Έλληνα αθλητή (VIDEO)

Τεντόγλου: Έγινε τραγούδι στα Γρεβενά – Η ανάρτηση του Netflix για τον Έλληνα αθλητή (VIDEO) 


Στο προσκήνιο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την προσβλητική απόφαση εναντίον του από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και τη δική του «απάντηση» μέσα στον στίβο, όπου έκανε ξανά την καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο.

Με τις επιδόσεις του στο άλμα εις μήκος, ο Τεντόγλου έχει κάνει άλλωστε περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικά την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γρεβενά, όπου οι συμπατριώτες του έγραψαν και τραγούδι για χάρη του!

Με αφορμή τις εκδηλώσεις για τις Απόκριες, ο τοπικός σύλλογος Φανός «Γιτιά», τραγούδησε και χόρεψε ένα… πιπεράτο άσμα για τον χρυσό Ολυμπιονίκη, με στίχους όπως «Τιντόγλου απ’ τα Γρεβενά, τους πιτσόκουψες γερά» και «Πάει κι πήδιξιν μακριά κι τους πήρε τα βρακιά».


Ακόμα και το Netflix υποκλίθηκε στον Έλληνα αθλητή

Στα social media συνεχίζεται το… πάρτι και οι αναρτήσεις περηφάνειας για όσα κατάφερε ο Έλληνας ολυμπιονίκης τις και οργής για την απόφαση της Ομοσπονδίας.

Ως γνωστόν, η απόφαση της World Athletics να ακυρώσει το άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στα 8,40 μ. στο Τορούν, λόγω των παπουτσιών του, πείσμωσε τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή ο οποίος λίγες ώρες αργότερατους έδωσε «τα παπούτσια στο χέρι», καθώς σημείωσε σε τέσσερα άλματα τρεις φορές την κορυφαία επίδοση στον κόσμο!

Οι δημοσιεύσεις με τον Μίλτο Τεντόγλου κατέκτησαν την κορυφή στην Ελλάδα και αρκετά σχόλια ήταν… επικά.

Μάλιστα, ένα από αυτά που ξεχώρισαν ήταν αυτό του Netflix, το οποίο ανέφερε: «Ο Μίλτος Τεντόγλου πηδάει χαλαρά 8.41 μέτρα, κι εγώ 8:41 μ.μ. πηδάω στο επόμενο επεισόδιο».

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

Φωτογραφία αρχείου, βίντεο από το kozanimedia

Αναρτήθηκε από:grtimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)