Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Από το υπουργικό συμβούλιο στις κάλπες - Στις 21 Μαΐου η πιο πιθανή ημερομηνία για εκλογές

 https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2023-03/ypoyrgiko-symvoulio.jpg.webp?itok=f3FfeKlZ

 

 Φήμες για προκήρυξη εκλογών από Μητσοτάκη - Το τελευταίο υπουργικό στο Μέγαρο Μαξίμου 


Για τις 21 Μαΐου «κλείδωσαν» οι εκλογές σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες του iEidiseis.gr και όπως έγραψε από χθες θα ανακοινώσει τη σχετική απόφαση σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο θα είναι και το τελευταίο πριν τις κάλπες της απλής αναλογικής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, από τη Λαμία, ο πρωθυπουργός έδωσε όλο το περίγραμμα της προεκλογικής τακτικής με την οποία θα κινηθεί προς τις κάλπες η ΝΔ. Στην εισαγωγική του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, θα εξειδικεύσει περαιτέρω το τι εννοεί όταν μιλάει για «σύγκρουση με το βαθύ κράτος», σε ότι αφορά στην αξιολόγηση στο δημόσιο, τις μετατάξεις αλλά και τη νέα συνταγματική αναθεώρηση την οποία προανήγγειλε χθες

Στη σημερινη συνεδρίαση, αναμένεται να κλείσουν και οι τελευταίες προεκλογικές εκκρεμότητες, ιδιαίτερα οι νομοθετικές, οι οποίες θα συμπεριληφθούν σε ένα πολυνομοσχέδιο "σκούπα" του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα είναι και το τελευταίο που θα κατατεθεί προς ψήφιση στη βουλή, η οποία θα κλείσει τη Μεγάλη Εβδομάδα για τις διακοπές του Πάσχα και δεν θα ξανανοίξει.

Όπως είναι προγραμματισμένο, στην αιχμή θα βρεθεί το εν λόγω ερανιστικό νομοσχέδιο, η ΚΥΑ για για το μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους αλλά και η παρουσίαση του σχεδίου ενεργειακής εξοικονόμησης στσ Δημόσιο. 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)