Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Νικήτας Κακλαμάνης: "Θα διευκόλυνε αν ο Παπαθανάσης δημοσίευε τον διακανονισμό" - Τι είπε για νερό και τρίτες εκλογές

Ο Νικήτας Κακλαμάνης 


"Βόμβες" του αντιπροέδρου της Βουλής για την υπόθεση του Νίκου Παπαθανάση αλλά και για την ιδιωτικοποίηση του νερού. Τι είπε για πιθανότητα τρίτων εκλογών "με ευθύνη Ανδρουλάκη".

Υπέρ της δημοσιοποίησης της συμφωνίας που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης για το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ τάχθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

"Άκουσα ότι ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά. Προφανώς, θεωρώ ότι θα συμπεριλαμβάνεται και αυτό" είπε μιλώντας στο Kontra ο κ. Κακλαμάνης, καλώντας τον στην ουσία να δώσει στη δημοσιότητα την συμφωνία ρύθμισης των υποχρεώσεών του με την DoValue.

"Ο κ. Παπαθανάσης αντί να απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να δώσει στη δημοσιότητα τον διακανονισμό με τον οποίο «καθάρισε» με μόλις 50.000 χιλιάδες ευρώ για 2 εκατ. χρέος" είχε σημειώσει σχετικά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μετά την δημοσιοποίηση νέων στοιχείων για την υπόθεση.


Ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε επίσης πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε το νερό, δημόσιο αγαθό. "Προφανώς και τώρα έχει αξία να παραμείνει δημόσιο αγαθό", δήλωσε, απαντώντας στον Νάσο Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ. "Εγώ είμαι λαικός δεξιός, πιστεύω πως κάθε λέξη που έχει μέσα τη λέξη λαός, αυτό είναι τιμητικό", συμπλήρωσε μάλιστα.


Ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε ακόμη πως είναι εναντίον των "δοτών" πρωθυπουργών, καυτηριάζοντας τις δηλώσεις Ανδρουλάκη ο οποίος είπε σε συνέντευξή του πως θα προκρινόταν κατά τη γνώμη του κάποιο τρίτο πρόσωπο και όχι Τσίπρας ή Μητσοτάκης σε πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας. "Είναι απαράδεκτο αυτό το αξίωμα του κ. Ανδρουλάκη" είπε, θεωρώντας πως θα οδηγούσε τη χώρα σε τρίτες εκλογές.


Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)