Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Άλλη μία «παράσταση»...



...από τον προκλητικό Κυρανάκη...

Να αποδοκιμάσει τον βουλευτή της Ν.Δ. καλεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, μετά τη χυδαία επίθεση του... Κώστα Κυρανάκη στη Θεοδώρα Τζάκρη, στη διάρκεια συμμετοχής τους σε πολιτική συζήτηση, από την τηλεοπτική συχνότητα του Attica TV, όταν η κουβέντα επικεντρώθηκε στον κατώτατο μισθό.

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, «η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδωρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό. 

Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη. 

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης».

Το νέο επεισόδιο που έδωσε το βήμα στον κ. Κυρανάκη να ξεδιπλώσει για άλλη μία φορά την «αστική ευγένεια» του, έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Δευτέρας, σε τηλεοπτικό πάνελ με καλεσμένους τον γαλάζιο βουλευτή, τη Θεοδώρα Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και τον Κώστα Σκανδαλίδη από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Η συζήτηση σε κάποιο σημείο επικεντρώθηκε στον κατώτατο μισθό με τον βουλευτή της Ν.Δ. να προσπαθεί να διακόπτει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εξηγούσε πως τα διάφορα «καλάθια» της κυβέρνησης, «του ψαρά, του μπακαλιάρου, του νονού, του Πάσχα... αποτελούν επικοινωνιακά τρικ και ουδόλως βοηθούν την ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης του νοικοκυριού». Όπως είπε η κ. Τζάκρη, το 9,4% της επίσημης αύξησης του κατώτατου μισθού, συρρικνώνεται στο 7,4% που είναι η πραγματική αύξηση, λόγω της ακρίβειας στην καθημερινότητα». 

Ο κ. Κυρανάκης προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει προσφεύγοντας σε αβάσιμους ισχυρισμούς και στη συνέχεια εξερράγη: «Είστε γελοία και θλιβερή», είπε απευθυνόμενος στη βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον παρουσιαστή της εκπομπής Νίκο Παναγιωτόπουλο να του ζητάει να ανακαλέσει: «κ. Κυρανάκη, να πάρετε πίσω τον χαρακτηρισμό, το γελοία, είναι ανεπίτρεπτο. Να το πάρετε πίσω, είστε προσβλητικός». Ωστόσο, εκείνος επέμεινε στην αθλιότητα:«Τι να πάρω πίσω, είναι γελοία. Είστε γελοία». Με τη σειρά της η κ. Τζάκρη απάντησε στον βουλευτή της Ν.Δ. χαρακτηρίζοντάς τον «απαράδεκτο, ακροδεξιό και φασίστα».

Την κατάντια της πολιτικής συζήτησης γενικά, με ευθύνη των μεγάλων κομμάτων, στηλίτευσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛΛ. στο πάνελ, Κώστας Σκανδαλίδης, επισημαίνοντας τη χρονική προεκλογική συγκυρία...

efsyn.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)