Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας.

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΗΕΜΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 8/3/2023  ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ








Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση 8/3/ 2023 στα γραφεία του συλλόγου με την παρουσία σχεδόν όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Ο πρόεδρος αρχικά έκανε μία μικρή ενημέρωση για τα γνωστά γεγονότα που συνέβησαν και ζήτησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα, σχετικά με αυτές τις απαράδεκτες καταστάσεις που χάθηκαν τόσα άτομα.
Στη συνέχεια πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του δ.σ. για τα θέματα που ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης που ήταν ένα δημοσίευμα σχετικά με τα Λουτρά στα Καμένα Βούρλα ειδήσεις από τον ευρωπαϊκό σύνδεσμο ιαματικών πηγών και για ένα συνέδριο που γίνεται στο Βερολίνο.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος μπήκε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης που ήτανε ο απολογισμό οικονομικός και λοιπά από την εκδήλωση στο πλανητάριο 10/2 2023.



Πάνω στο θέμα αυτό έγινε αρκετή συζήτηση και όλοι δήλωσαν ότι η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία .
Στην συνέχεια ο πρόεδρος έκανε μία πρόταση μία τετραμελή αντιπροσωπεία να επισκεφτεί τα γραφεία των αδελφών Κομπατσιάρη προκειμένου να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την προσφορά που κάνει σε κάθε χρονιά στην εκδήλωση του συλλόγου.
Το πιο σοβαρό θέμα ήτανε το θέμα Νοσοκομείο Παίδων με το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανακοίνωσε την μη κατασκευή του στη Θεσσαλονίκη και η επιστολή που στάλθηκε από το προεδρείο για την κατασκευή του Νοσοκομείου αν πραγματοποιηθε και αν είναι δυνατόν να γίνει στα λουτρά της Θέρμης των 500 στρεμμάτων.
Για παραπάνω θέμα πάρθηκε απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο να μην ασχοληθεί με το παραπάνο θέμα αλλά πρόβλημα του προέδρου αν θέλει να ασχοληθεί ο ίδιος...
Αλλά θέματα ήτανε επιστολή που στάλθηκε στην εφημερίδα τα Γεγονότα για το θάνατο του πρώην Νομάρχη στο Νομό Πέλλας Αδαμοπούλου που έφυγε από τη ζωή και πού ήτανε ο άνθρωπος που μαζί με τον πανελλήνιο σύλλογο ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας και του συνδέσμου ιαματικών πηγών να περάσουν τα λουτρά από τον ιδιώτης στα χέρια της τότε Κοινότητας του δήμου Αλμωπίας.
Στο τέλος έγινε ένας οικονομικός απολογισμός του συλλόγου του 2022 όπου στάλθηκε στον Πρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής για τα παραπέρα.
Σχετικά με τις λεπτομέρειες της συνεδρίασης θα υπάρξει δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπροέδρου και γραφείο τύπου Αχιλλεας Μεταλούλης .
Στην συνεδρίαση παρόντες ήταν οι ο πρόεδρος Αναστασιάδης Ανέστης ο Αντιπρόεδρος και Γραφείο τύπου Αχιλλέας Μεταλλουλης ο Γραμματέας Νίκος Κωτσόπουλος ο Ταμίας Φώτη Γούναρης ο β Αντιπρόεδρος Ανέστης Βασιλειάδης ο πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού Γιώργος Παπαδήμας και το μέλος της επιτροπής τουρισμού Πελαγια Γλαβινα . Παρών δήλωσε διότι βρισκόταν
Ενεργός
Θεσσαλονικη Μακης Κιφοκερης

 

1 σχόλιο:

  1. Όλοι αγράμματοι στα λουτρά πάνω πώς θά πάει μπροστά αυτός ό τόπος πρ.....α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)