Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ποιοι είναι οι εχθροί των Λουτρών Πόζαρ;


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ

 

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πέντε φορές ο δήμαρχος Αλμωπίας  και πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ  Χρήστος Μπάτσης , κατά την διάρκεια απολογισμού  του έργου του συνδυασμού του στον Δήμο Αλμωπίας , έκανε λόγο , εμμέσως πλην σαφώς , για  εχθρούς των Λουτρών Πόζαρ . Ειπε ότι κάποιοι χαίρονται όταν υπάρχουν προβλήματα στα Λουτρά  και  λυπούνται  όταν  πάνε  καλά .

Επειδή είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και αφορά όλη την Αλμωπία , οφείλει να τους κατονομάσει και να  το δημοσιοποιήσει με αποδείξεις. Να γνωρίζει ο κόσμος και να πράξει ανάλογα στις εκλογές .

 

6 σχόλια:

  1. Ποιος μπορεί να φταίει για την κατάσταση των λουτρών όταν τα αφήνει ο Δήμαρχος την επιχείρηση χωρίς να προβεί σε διαγωνισμό για ενοικίαση τι άλλο να περιμένουμε τα ρουσφέτια του με τα 2μηνα και την πρόσληψη ατόμων που είναι γνωστές ξένης γλώσσας. λίγο δεν ντρέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από μόνος του είναι εχθρός δεν χρειάζεται και άλλους. Απόφοιτος λυκείου πρόεδρος επιχείρησης. Αν είναι δυνατόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ οι πτυχιουχοι ευτυχως...μας εσωσαν.Οσο για τους εχθρους,τους γνωριζουμε πολύ καλά όλοι.Αλλωστε ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε αντε κρύψου αγράμματε, που τολμάτε να συγκρίνεται μορφωμένους με αμόρφωτους. Γυρίστε πίσω στις σπηλιές όπου ΖΟΥΣΑΝ οι παππούδες σας. Πιθήκια.

      Διαγραφή
  4. Το μόνο που σας νοιάζει είναι τα λουτρά ,ένας δήμος παρατημένος ,χωρίς πεζοδρόμια,χωρίς δρόμους,χωρίς υποδομές...δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος δήμος χωρίς δημοτικό βρεφονηπιακο Σταθμό!!!πως θα μείνει ο νέος Κόσμος μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όσοι ξέρουν από εκλογικά πραγματικά χωρίς να φαντασιώνονται ξέρουν ήδη ότι ο Μπάτσης έχει προμάχους, λουτράκι, γαρέφι, άψαλο, σαρακηνούς χωρίς να αναφερθώ στην πλευρά εξαπλατάνου και άρα έχει ένα προβάδισμα 3000 ψήφων που δεν καλύπτονται από τον δημητράκη. Ο δημητράκης επίσης δεν έχει και καμία στήριξη τέως δημάρχων. Άρα είναι σαφές ήδη ότι Μπάτσης κ Παρούτογλου είναι 2ο γύρο..τα υπόλοιπα είναι για τον καφενέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)