Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Τσαπανίδου: Το επιχείρημα ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ η κυβέρνηση είναι εξοργιστικό

Τσαπανίδου: Το επιχείρημα ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ η κυβέρνηση είναι εξοργιστικό
«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία, οι νέοι άνθρωποι ζητούν απαντήσεις για την τραγωδία, για την κυβέρνηση φταίνε ο σταθμάρχης, η ρυθμιστική αρχή, οι προηγούμενες κυβερνήσεις…», είπε μεταξύ άλλων η Πόπη Τσαπανίδου.

«Το επιχείρημα ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ η κυβέρνηση, εκτός από εξοργιστικό είναι και ασέβεια προς τις οικογένειες των θυμάτων», δηλώνει η Πόπη Τσαπανίδου, για την κυβερνητική στάση στην τραγωδία στα Τέμπη.

«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία, οι νέοι άνθρωποι ζητούν απαντήσεις για την τραγωδία, για την κυβέρνηση φταίνε ο σταθμάρχης, η ρυθμιστική αρχή, οι προηγούμενες κυβερνήσεις…», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Ο αρμόδιος υπουργός κ. Καραμανλής, - που άλλαξε τις συμβάσεις με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε βάρος του Δημοσίου και της ασφάλειας των σιδηροδρόμων - σαν να μη συνέβη τίποτα, θα είναι και πάλι υποψήφιος».

Καταλήγοντας η Πόπη Τσαπανίδου επισήμανε: «Το επιχείρημα ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ η κυβέρνηση, εκτός από εξοργιστικό είναι και ασέβεια προς τις οικογένειες των θυμάτων».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)