Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Ράδιο Αρβύλα: «Όχι, η τραγωδία δεν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, είστε ανίκανοι» - Η απάντηση Κανάκη σε Μητσοτάκη

Ράδιο Αρβύλα: «Όχι, η τραγωδία δεν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, είστε ανίκανοι» - Η απάντηση Κανάκη σε Μητσοτάκη
 
 
«Δεν δέχομαι τη συγνώμη σου. Ψάχνω να βρω έναν λόγο να την δεχτώ αλλά δεν βρίσκω», είπε ο Αντώνης Κανάκης στο σημερινό Ράδιο Αρβύλα.
Οι Ράδιο Αρβύλα επανήλθαν σήμερα με μια διαφορετική εκπομπή όπως είχαν προλογίσει στο προφίλ τους στο Facebook: «Αύριο Δευτέρα θα βγούμε. Θα είναι ένα διαφορετικό Ράδιο Αρβύλα…», ανέφεραν στη λιτή τους ανάρτηση. Και το έκαναν σήμερα... επιστρέφοντας στην εκπομπή και εξαπέλυσαν κατά μέτωπο επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κώστα Καραμανλή για την τραγωδία των Τεμπών.

Ειδικότερα, στο ξεκίνημα της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης είπε πως όταν έκαναν το πρώτο Ράδιο Αρβύλα, πριν από 15 χρόνια, ήταν η περίοδος της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου: «Όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα, ήταν πριν 15 χρόνια, όταν σκότωσαν τον Αλέξη. Ήμασταν σε τρομακτικά άβολη θέση να βγαίνουμε στον αέρα. Θυμάμαι να λέω Θεέ μου ας μην χρειαστεί να ξαναβγούμε στον αέρα υπό παρόμοιες συνθήκες.

Να που χρειάζεται και το Ράδιο Αρβύλα θα είναι μια εκπομπή που απλά θα επικοινωνήσουμε και θα εκφράσουμε όλα όσα κι εσείς σκέφτεστε. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτήν την χώρα. Ελπίζω να είμαστε. Δεν θα υπάρχει ροή. Προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος… Μέσα στο πλαίσιο του τριήμερου πένθους, άρχισε ήδη η επιστροφή στην κανονικότητα. Έπαιζε κανονικά το Survivor και ψάχνοντας ειδήσεις, έβλεπα μια γκόμενα που φιλούσε τον άλλο γκόμενο. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψουμε σε αυτήν την χαζοχαρούμενη κανονικότητα της λοβοτομής. Αν και θα κάνουν ό,τι μπορούν να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, εμείς δεν μπορούμε» και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι ανθρώπινο λάθος»

«Μας είναι αδύνατο να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα, όπως μια εβδομάδα πριν. Δεν μπορούμε, δεν θέλουμε και δεν μας βγαίνει. Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στα συστατικά αυτά που θα επιστρέψουν τον κόσμο στην κανονικότητα του έλα μωρέ να, πάμε να ασχοληθούμε με το Survivor με τους γκόμενους και τις γκόμενες. Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε ε αυτό το πράγμα», ενώ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και το διάγγελμά του, ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε καυστικά: «Όχι, η τραγωδία δεν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, είστε ανίκανοι. Δεν δέχομαι τη συγνώμη σου. Ψάχνω να βρω έναν λόγο να την δεχτώ αλλά δεν βρίσκω», προσπαθώντας να βρει λογική στην τραγωδία που ζουν 57 οικογένειες και μαζί τους όλοι μας.

Παράλληλα ο Αντώνης Κανάκης τόνισε πως αυτό το διάστημα δεν μπορούν να συνεχίσουν το Ράδιο Αρβύλα στην κανονική του ροή, καθώς είναι συντετριμμένοι. Η δομή της εκπομπής, όπως έκριναν όλοι στην ομάδα του Ράδιο Αρβύλα πρέπει προς στιγμήν να αλλάξει. Έτσι ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε ότι: «Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω. Δεν εννοούσα ότι εξαφανιζόμαστε, αλλά ότι το Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να συνεχίσει στην μορφή που ήταν. Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα, όπως το ξέραμε», θέλοντας να αφήσει να περάσει ένα διάστημα χωρίς σάτιρα.

Το Twitter όπως ήταν φυσικό μετά από αυτό πήρε φωτιά στο #radioarvyla:

Ολόκληρο το επεισόδιο της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα:


 

1 σχόλιο:

  1. ο μόνος πραγματικά υποκριτής είσαι εσύ Κανάκη! εσύ που τόσα χρόνια σπρώχνεις ουσίες στη Θεσσαλονίκη κ στο παλιό σου μαγαζί το Λιμάνι. Εσύ με τους μπράβους σου και τις γκόμενες που "απασχολείς" στα μαγαζιά μου και μετά τις πας στη Χανιώτη στο beach bar σου μεθυσμένες κ φτιαγμένες...εσύ που τόσα χρόνια με τους κολλητούς σου σαν τον Στάθη καταστρέφετε νέους και παριστάνετε τους τιμητές και τους δήθεν αντικειμενικούς trash σχολιαστές...αλλά επειδή ήσουν trash όπως πολύ σωστά σου είχε πει παλιά υπουργός του πασοκ όταν η χαλκιδική καίγονταν από τις φωτιές (εσύ πάλι παρίστανες τον κατ' επάγγελμα τιμητή!!), θα είσαι πάντα trash...οπότε την άποψή σου φασιστοειδές κράτα την για σενα και τους όμοιούς σου νυχτόβιους εμπόρους..ξέρεις εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)