Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Τζάμπα διαδίδουν ότι δεν θα κατεβω υποψήφιος Δήμαρχος



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ(ΛΑΚΗ) ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ

Συνέντευξη στο Ράδιο Αλμωπία και στην εκπομπή Όραμα για την Αλμωπία, με
το δημοσιογράφο Άγγελο Πασόη, παραχώρησε σήμερα 3/3/2023, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας Ευάγγελος(Λάκης) Προκοπίδης.
Στην αρχή της εκπομπής, ο κ. Προκοπίδης εξέφρασε τη θλίψη του για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, που βύθισε την Πατρίδα μας στο πένθος και τόνισε, ένα μεγάλο γιατί κυριαρχεί στις σκέψεις όλων.
Ακολούθως, ο κ. Προκοπίδης απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν, αναφέρθηκε στις βασικές αρχές του προγράμματος του, τις προτεραιότητες του συνδυασμού και στους βασικούς στόχους της προσπάθειάς του αλλά δεν άφησε και ασχολίαστο το γεγονός, ότι ορισμένοι διαδίδουν ανυπόστατες φήμες, προκειμένου να πλήξουν την προσπάθεια που επιχειρείται
Τέλος, αναφέρθηκε στο ομαλά προεκλογικό κλίμα που πρέπει να υπάρχει, με ευθύνη όλων των υποψηφίων. Η όποια “σύγκρουση”, θα πρέπει να είναι επί των θέσεων και των προγραμμάτων κάθε συνδυασμού.
Τα βασικά σημεία της συνέντευξης, είναι τα παρακάτω:
“Συγκροτούμε συνδυασμό, που αποτελείται από ενεργούς πολίτες, με ξεχωριστή παρουσία και δράση, στους τομείς ενασχόλησής τους.
Ένα ψηφοδέλτιο, χωρίς προκαταλήψεις και δογματισμούς και στο οποίο εκφράζονται όλες οι τοπικές κοινότητες, όλες οι παραγωγικές ομάδες, όλες οι ηλικίες.
Είναι μια αυτοδιοικητική προσπάθεια, με κυρίαρχο στοιχείο, την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες της Αλμωπίας.
Ασκούμε κριτική στη Δημοτική Αρχή, η οποία αδυνατεί να αντιμετωπίσει απλά ζητήματα, που αφορούν την λειτουργία του Δήμου. Ο κόσμος έχει απογοητευθεί και δεν τρέφει καμία ελπίδα στην δημοτική αρχή αλλά και σε όλους αυτούς που άσκησαν διοίκηση τα τελευταία χρόνια και επιθυμούν να διεκδικήσουν το Δημαρχιακό αξίωμα.
Με την συνολική μας παρουσία και τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει, έχουμε αποδείξει, ότι είμαστε η μοναδική παράταξη με ολοκληρωμένο
σχέδιο διοίκησης του Δήμου.
Ένα σχέδιο, που αφορά τον νέο ρόλο της αυτοδιοίκησης, την ενεργή συμμετοχή των πολιτών για την εμπέδωση κλίματος εμπιστοσύνης, την αποκέντρωση στη λήψη των αποφάσεων, τον νέο ρόλο των Τοπικών Κοινοτήτων, την μερική ανάδειξη του ποταμού στο κέντρο της πόλης, την ανάπλαση της
παραποτάμιας περιοχής ¨Δασάκι και της μετατροπής της Αριδαίας, σε μια ελκυστική πόλη για τους επισκέπτες.
Με έμφαση στην καθημερινότητα, σχεδιάζουμε σειρά έργων που θα διευκολύνουν τους δημότες και θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου μας.
Βασικά στοιχεία του προγράμματος, ο τουρισμός και η αγροτική παραγωγή.
Με νέες καινοτόμες και εξωστρεφείς ιδέες, κάνουμε ένα βήμα μπροστά και οραματιζόμαστε ένα μέλλον διαφορετικό για τους πολίτες του Δήμου μας”.
Τέλος, απάντησε και σε όλες τις ερωτήσεις της τρέχουσας επικαιρότητας και σε ζητήματα όπως, η εξέλιξη της δίκης για το Κολυμβητήριο, της έξωσης του Δημόσιου ΙΕΚ, από τις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας, την απουσία της Δημοτικής Αρχής από την Ημερίδα
παρουσίασης του νέου ΕΣΠΑ της ΠΚΜ κ.α.

 

4 σχόλια:

  1. Κατέβα βρε Λάκη. Εσύ ψυχή δε έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α κατεβς. Γιατί α μην κατέβς Στο πηγάδι κατούρσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατέβα να σπάσεις το πανελλήνιο ρεκόρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα θέλς ανέβα άμα θέλς κατέβα
    Κανά πράμα είναι μήπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)