Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Κοπή Πίτας Νομαρχιακής Επιτροπής Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Πέλλας με ομιλητή τον Κώστα Χρυσόγονο

 


Το απόγευμα της Παρασκευής,  στην Έδεσσα, φίλοι, μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας και παρευρέθηκαν στην καθιερωμένη κοπή πίτας με κεντρικό ομιλητή τον Θανάση Γλαβίνα. 

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, από την ακρίβεια και την στεγαστική κρίση, μέχρι τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο, θέτοντας την μάχη των ευρωεκλογών ως πολιτικό ορόσημο για τη δυναμική επάνοδο του ΠΑΣΟΚ.

Η αθρόα συμμετοχή του κόσμου, ενδεικτική της νέας δυναμικής του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα, σε συνδυασμό με τα χαμόγελα και το θετικό κλίμα που διαπιστώθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους, γέμισε με αισιοδοξία τους φίλους του Κινήματος.

Το φλουρί κέρδισε η Τοπική Οργάνωση Δήμου Πέλλας. Το δώρο, ένα βιβλίο με αποσπάσματα από συνεντεύξεις του Ανδρέα Παπανδρέου, παρέλαβε για λογαριασμό της Τοπικής Οργάνωσης ο Συντονιστής του Δήμου Πέλλας, Γιώργος Γιαντζής, παίρνοντας και την σκυτάλη για την επόμενη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.

Την Δευτέρα 5/2/2024, στις 19:00, στο Backstreet Coffee Bar στα Γιαννιτσά, θα κόψει την πίτα της η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ του Δήμου Πέλλας με κεντρικό ομιλητή το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Κώστα Χρυσόγονο.

1 σχόλιο:

(3)